Bursa Barfelor

Arăgăzel Pompa e lovit de nostalgie. „Bună ziua! Sunt președintele CJ Iași”

Publicat: 04 nov. 2020

Babetele cele hâtre încep rubricuța de astăzi cu o chestiune așa mai de nostalgie despre un politician de la noi din târg. După cum bine știți, stimabilul Arăgăzel Pompa a pierdut cu brio alegerile la șefia Conciliului Giudețean, fiind nevoit să-și caute de lucru. Arăgăzel al nostru s-a reorientat și a ajuns să fie brimul pe lista la Senat la alegerile din decembrie. Toate bune și frumoase, treaba bună, nunta joi, alea, alea. Numai că Arăgăzel pare că n-a trecut peste eșecul de la locale și că încă îi cam place să i se spună cu „domnu’ președinte”.

Ca să vedeți, dragi cititori, ce nostalgic e Arăgăzel după Cejeu, și-a trecut la ocupație la Beroul Electoral funcția de președinte CJ. Și asta după vreo lună de la ce și-a luat bătaie la fundul gol. După ce intră în Senat, cum o să-i spună lumea oare? Cel mai probabil, colegii lui de partid o să i se adreseze frumos cam așa: „Băi, Arăgăzele, ia adu vreo două cafele de la bufet”!

 

 





Comentarii
  • nu-l mai lasati pe marius ivanov sa bea la ……trumpetz!face de ras pub-ul!betiv de-al iasului,DUCETI-L LA DEZALCOLIZARE,ALATURI DE PRIETENIII LUI AHAHAHHAHA

Adauga un comentariu