Prima pagină » Actualitate » Arde fabrica de apă minerală Borsec. A fost transmis un mesaj RO-Alert
Arde fabrica de apă minerală Borsec. A fost transmis un mesaj RO-Alert

Arde fabrica de apă minerală Borsec. A fost transmis un mesaj RO-Alert

09 iun. 2024, 17:33,
BZI.ro, în Actualitate

Un incendiu izbucnit, duminică, la o hală a fabricii de îmbuteliere a apei minerale de la Borsec, judeţul Harghita, acesta manifestându-se cu flacără deschisă şi degajări mari de fum. Până în prezent nu au fost semnalate victime. Pentru stingererea focului intervin pompieri din Harghita, inclusiv de la serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă, şi Neamţ.

Incendiul a izbucnit la o hală de pe amplasamentul Fabricii de îmbuteliere apă minerală Romaqua Group din Borsec.

”Incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajări mari de fum, pe aproximativ 200 mp pe o latură a halei, în zona incendiată fiind amplasate birourile administrative, cu posibilităţi de propagare la restul construcţiei (zona de producţie). Suprafaţa totală a halei este de aproximativ 1.000 mp. Până la acest moment nu au fost identificate victime”, a transmis, duminică după-amiază, ISU Harghita.

Din cauza degajărilor mari de fum, a fost transmis un mesaj de avertizare a populaţiei prin sistemul RO-Alert.

Se acţionează pentru localizarea şi lichidarea incendiului, de la ISU Harghita fiind echipaje de pompieri din cadrul subunităţilor de intervenţie Gheorgheni, Topliţa, Corbu, Odorheiu Secuiesc cu 4 autospeciale, 2 SVSU, iar de la ISU Neamţ un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *