Actualitate

Arde pădurea de pin din Parcul Natural Porțile de Fier! Șase hectare de pădure sunt pârjolite de flăcări

Publicat: 16 iul. 2021
Un incendiu de vegetație a izbucnit pe Clisura Dunării, în zona localităţii Dubova din judeţul Mehedinţi. Au loc foc aproximativ șase hectare de răşinoase, fiind solicitată şi intervenţia unui elicopter al MAI. Sursa foto: Antena 3

Vineri, 16 iulie, a izbucnit un incendiu la pădurea de pin din Parcul Natural Porțile de Fier. Șase hectare de pădure sunt pârjolite de flăcări, potrivit Antena 3.

Un incendiu de vegetație a izbucnit pe Clisura Dunării, în zona localităţii Dubova din judeţul Mehedinţi. Au loc foc aproximativ șase hectare de răşinoase, fiind solicitată şi intervenţia unui elicopter al MAI.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi a anunțat că un incendiu a izbucnit vineri în zona Dubova – Tişoviţa, pe Clisura Dunării, în Parcul Naţional Porţile de Fier.
Incendiul se manifestă pe aproximativ cinci hectare, iar pentru stingerea acestuia intervin 17 pompieri, dar şi mai mulţi voluntari.

La faţa locului a fost solicitată şi intervenţia unul elicopter al Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare care să facă recunoaştere în zonă.

Sursa galerie foto: Antena 3

Articol în curs de actualizare
Adauga un comentariu