National

Arsenie Boca a prezis pandemia de coronavirus? Testamentul lui cutremură o țară întreagă

Publicat: 19 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Arsenie Boca a prezis pandemia de coronavirus Testamentul lui cutremură o țară întreagă
1

Arsenia Boca a făcut multe premoniții de-a lungul timpului, însă una a dat peste cap o lume întreagă. Cercetătorii au analizat lucrurile scrise de preot în testamentul lui și astfel au descoperit o corelație între premoniție și evenimentele care afectează România în prezent.

Este posibil ca Arsenie Boca să fi prezis epidemia de coronavirus care face ravagii în toată lumea. Există o legătură între cuvintele mărturisite de unul dintre martorii „testamentului” lăsat de Boca și lucrurile care se întâmplă în aceste zile, cu românii izolați în Italia.

Arsenie Boca știa de CORONAVIRUS. Testamentul lui cutremură o țară întreagă

„Măi, să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, mărturisea martorul

Italia este în alertă continuă. Joi, în numai 24 de ore s-au înregistrat în jur de 70 de cazuri noi, iar bilanțul morților pare să crească. În țara noastră, în prezent lucrurile s-au liniștit. Sunt șapte cazuri de îmbolnăviri, dintre care trei s-au și vindecat deja. La nivelul întregii omeniri, numărul de îmbolnăviri se apropie de 100 de mii. Se pare că jumătate dintre acești oameni s-au vindecat, iar aproximativ 4000 de oameni au murit. De asemenea, gripa sezonieră a ucis, numai în acest an, peste 80 de mii de persoane.

Adauga un comentariu