Local

Artista care a plonjat cu mașina în lac a fost plasată sub control judiciar – EXCLUSIV

Publicat: 28 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Artista care a plonjat cu mașina în lac a fost plasată sub control judiciar - EXCLUSIV
Pictorița Cezara Moraru a fost plasată sub control judiciar după ce a consumat alcool și a sărit cu mașina în lac

În aceste momente, tânăra care a plonjat cu maşina în lac a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile. Decizia a fost luată de un judecător de pe lângă judecătoria Iași. Altfel spus, decizia a venit în contextul în care artista fusese reţinută pentru 24 de ore.

Vă aducem aminte faptul că politistii ieșeni au fost sesizati, printr-un apel la numărul unic de urgentă faptul că un autoturism a părăsit partea carosabilă si a căzut in lacul Ciric. Până la sosirea unui echipaj, un politist local aflat in zonă a văzut incidentul si a intervenit, salvând viata artistei Cezara Moraru.

 

Pictorița Cezara Moraru a fost plasată sub control judiciar

În cursul zilei de luni, 28 iunie 2021, judecătorii de la Judecătoria Iași au luat decizia, la propunerea oamenilor legii, să o plaseze sub control judiciar pe pictorița Cezara Moraru, femeia care a intrat cu autoturismul în lacul Ciric. Altfel spus, aceasta va fi plasată 60 de zile sub control judiciar după ce in prealabil a fost reținută pentru 24 de ore.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 27 iunie, aceasta a fost reținută pentru 24 de ore.
Astăzi, 28 iunie, tânăra a fost prezentată de polițiști cu propuneri legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, care a dispus luarea măsurii preventive de control judiciar pentru 60 de zile. Cercetările continuă. au transmis oamenii legii.

Pictorița care intrat cu mașina în lacul Ciric consumase  băuturi alcoolice

Vă aducem aminte faptul că în cursul zilei de sâmbătă, 26 iunie 2021, în zona Ciric din Iași, o artistă a plonjat, în mod intenționat în lac. Pictorița era sub influența băuturilor alcoolice și ar fi vrut să se sinucidă. De altfel, artista trece prin clipe grele după ce a divorțat de soț și are un copil. În urma testării, polițiștii au descoperit că aceasta avea o alcoolemie de 1,09 miligrame la litru în aerul expirat. Accidentul a avut, totuși, un final fericit.

 

Un polițist local a fost cel care a salvat-o pe tânără

Cristian Neculau a fost eroul zilei la Iași! Polițistul Local Cristian Neculau, în vârstă de 53 de ani, a salvat o tânără de la înec. Bărbatul se afla în timpul programului de lucru în zona lacului Ciric din municipiul Iași, moment în care o tânără în vârstă de 27 de ani a vrut să se sinucidă aruncându-se cu mașina în apă

Am realizat ceva frumos în cariera mea și sunt mândru de acest lucru. Consider că am făcut un gest pe care l-ar fi făcut oricine în locul meu. Suntem oameni și trebuie să ne ajutăm între noi. Nu puteam și nu era normal să mă uit la ea cum se îneacă. Ce pot să vă spun, că mi-a fost mai greu după, m-au trecut niște sentimente pe care nu le pot descrie

Adauga un comentariu