Candidatul PSD din Bârnova s-a făcut de râs! După ce a filmat pachetele pe care le dă primăria oamenilor defavorizați, spunând că e mită electorală, a fost prins împărțind șpagă – FOTO
Ingrediente:
1 kg ciuperci champignon
Pentru marinata:
6-7 cuisoare
6-7 catei de usturoi
2 linguri zahar
cateva boabe de piper alb si piper negru
150 ml otet de vin alb (6%)
2 linguri sare
3-4 frunze de dafin
1 litru apa
Mod de preparare:
1. Spala ciupercile, scurge-le si curata-le.
2. Pune la fiert in apa clocotinda.
3. Dupa 5 minute scurge-le.
4. Pune toate ingredientele pentru marinata la fiert.
5. Dupa ce marinata a dat 2-3 clocote, pune in ea ciupercile si lasa sa fiarba maxim 10 minute.
6. Lasa totul in oala, ca sa se raceasca, apoi transfera in borcane, cu tot cu marinata.
7. Infileteaza capacele. Tine borcanele la rece, in frigider.