Conserve

Asa se marineaza corect ciupercile Champignon. Daca le lasi la fiert prea mult, se flescaiesc

Publicat: 13 sept. 2016
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Asa se marineaza corect ciupercile Champignon. Daca le lasi la fiert prea mult se flescaiesc
2

Ingrediente:

1 kg ciuperci champignon

Pentru marinata:
6-7 cuisoare
6-7 catei de usturoi
2 linguri zahar
cateva boabe de piper alb si piper negru
150 ml otet de vin alb (6%)
2 linguri sare
3-4 frunze de dafin
1 litru apa

Mod de preparare:

1. Spala ciupercile, scurge-le si curata-le.
2. Pune la fiert in apa clocotinda.
3. Dupa 5 minute scurge-le.
4. Pune toate ingredientele pentru marinata la fiert.
5. Dupa ce marinata a dat 2-3 clocote, pune in ea ciupercile si lasa sa fiarba maxim 10 minute.
6. Lasa totul in oala, ca sa se raceasca, apoi transfera in borcane, cu tot cu marinata.
7. Infileteaza capacele. Tine borcanele la rece, in frigider.

Adauga un comentariu