Eveniment-Social

Asociația Studenților Psihologi și Pedagogi și-a sărbătorit majoratul!

Publicat: 18 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Asociația Studenților Psihologi și Pedagogi și-a  sărbătorit majoratul

Mișcarea studențească e deja foarte bine conturată în Iași, iar organizațiile ce le dau aripi studenților se înalță din ce în ce mai sus în acest centru universitar în care voluntariatul e deja în fișa postului oricărui student cu spirit civic.

ASPP a sărbătorit majoratul sâmbătă, pe 14 mai, la Biblioteca Centrală Universitară, înconjurată atât de voluntari și cadre didactice ale Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, cât și de studenți din organizațiile altor centre universitare cu care colaborează.

În cadrul Galei Aniversare au fost premiați cei mai implicați voluntari și a fost acordat titlul de „alumn” membrilor care și-au încheiat drumul alături de asociație. Din acest motiv, tematica Galei a fost „Ploaia de stele”, întrucât pe cerul voluntariatului ieșean fiecare voluntar e o stea, însă drumul firesc este ca, odată ajunse la maturitate, aceste stele să cadă și să-și găsească drumul spre noi galaxii.

ASPP așteaptă în continuare din toamnă noi voluntari în familia lor, căci a fi martor la nașterea unor noi constelații și a susține oamenii cu potențial se numără printre activitățile lor preferate.

Au fost alături de viitoarea generație de psihologi și pedagogi susținând performanța și implicarea tineretului din domeniu partenerii de la Wet, Aqua Carpatica, MammaMia, TeamBuilders2022, Cafeneaua Piața Unirii, Tudor Daniel Huțul – psihoterapeut și alumn ASPP și Bună Ziua Iași, oameni cărora ASPP le mulțumește și le transmite toată recunoștința pentru susținerea acordată în finalizarea rotației cu numărul 18 în jurul soarelui.

 

Adauga un comentariu