Eveniment-Social

Asta da dovadă de iubire! Tată și fiu, singurii suporteri care au străbătut peste 600 de kilometri pentru a susține Poli Iași: „Mergem la toate meciurile din lume împreună” – GALERIE FOTO

Publicat: 07 aug. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Asta da dovadă de iubire Tată și fiu singurii suporteri care au străbătut peste 600 de kilometri pentru a susține Poli Iași Mergem la toate meciurile din lume împreună - GALERIE FOTO
Nicu și Andrei Pancu au mers la sute de meciuri împreună

Unde-s doi, puterea crește: tată și fiu, exemplu pentru toți suporterii din România. Poli Iași și UTA Arad s-au întâlnit vineri într-o partidă contând pentru etapa a patra a Superligii (1-0), iar doi suporteri ieșeni, Nicu și Andrei Pancu (tată și fiu), au oferit imaginile momentului, fiind singurii care au venit de la peste 600 de kilometri pentru a asista la meci

Cei doi obișnuiesc de ani de zile să meargă împreună la meciuri din toată lumea. Nicu Pancu, tatăl adolescentului de doar 14 ani, a povestit reporterilor BZI de unde a pornit această pasiune pe care o împărtășește cu fiul său.

„De mic eram microbist, acum mergem peste tot, la toate meciurile din lume împreună. Mă credeți că am trei joburi ca să pot merge peste tot? Credeam că nu ajung la meciul de la Arad, ieșisem din tură de 12 ore, s-a dus băiatul meu înaintea mea cu trenul, crezând că eu nu mai ajung, dar am făcut totul ca să mai prind bilet și să ajung, totul are legătură cu pasiunea, ne știu toți oamenii din fotbal, vin fotbaliști la noi acasă”, a declarat Nicu Pancu.

Imagini tată-fiu la UTA Arad – Poli Iași 1-0

La Arad, perechea formată din Nicu Pancu și fiul său a oferit o lecție de viață pentru orice suporter din Iași și din țară. Cei doi au fost unicii susținători ai moldovenilor, însă nu s-au lăsat intimidați de fanii echipei adverse și au cântat și scandat pe tot parcursul meciului. Cu fularele alb-albastre la gât și tricourile negre cu drapelul României, cei doi au primit aplauze atât din partea echipei, cât și din partea miilor de urmăritori din mediul online. În ceea ce privește meciul,  UTA Arad a reușit să se impună la limită, scor 1-0 cu un gol ce a venit foarte devreme.

„Am fost și în Qatar, și la Kosovo, eu călătoresc de când mă știu, uneori dormim în mașină. Vă dați seama că eu, la 50 de ani, nu mă mai supăr că a pierdut Poli sau nu știu care, așa e în sport, acesta e farmecul. Mai tare se supără ăștia mici. Când eram și eu copil plecam singur pe unde puteam la fotbal, acum sunt alte vremuri”, a menționat Nicu Pancu.

Adolescentul: „Mama se bucură pentru mine”

Andrei Pancu a subliniat faptul că este bucuros să meargă peste tot alături de tatăl său.

„Îmi place să fac asta, luna trecută am fost la Kosovo, în vacanța de vară nu stau deloc, am mai mult timp să călătoresc. Sunt elev la Liceul cu Program Sportiv (LPS) din Iași. Mama e fericită pentru mine, pentru noi, ca tată și fiu. Are încredere în noi. Sigur, echipa mea preferată e Poli Iași, iar din străinătate susțin Napoli”, a menționat Andrei Pancu.

Comentarii
Adauga un comentariu