Economic Local

Astăzi are loc la Iași dezbaterea pentru programele UE 2021-2027

Publicat: 27 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Astăzi are loc la Iași dezbaterea pentru programele UE 2021-2027

Ieșenii sunt invitați să contribuie cu propuneri pentru proiectele finanțate cu bani europeni. Echipele ADR Nord-Est sunt prezente în regiune în cadrul unor evenimente de consultare publică dedicate stabilirii viitoarelor priorități de finanțare pentru mediul privat, în perioada 2021-2027. Evenimentul este organizat la Iași astăzi, 27 februarie 2020, la Universitatea „Gheorghe Asachi”, clădirea TEX1.

„Opinia dumneavoastră este foarte importantă pentru a asigura un grad de pragmatism acestui amplu proces de consultare publică. Propunerile dumneavoastră vor fi colectate, discutate și transpuse în linii de finanțare dedicate, conform cu nevoile de dezvoltare ale mediului de afaceri din Regiunea Nord-Est”, au precizat reprezentanții ADR Nord-Est.

U.E. va suplimenta fondurile dedicate antreprenorilor

În această perioadă, România se află în plin proces de negociere a documentelor de programare 2021-2027, a logicii intervențiilor propuse, dar și a arhitecturii viitoarelor programe operaționale. La nivel european, în perioada 2021-2027, accentul va fi pus pe domenii noi pentru România, cum ar fi descoperirea antreprenorială, specializarea inteligentă, facilitarea investițiilor în noile tehnologii, adaptarea întreprinderilor la noile cerințe privind o economie cu emisii scăzute de carbon.

Adauga un comentariu