National

Astăzi este Ziua Internaţională a Şefului. Mesaje şi urări haioase pentru şefi

Publicat: 16 oct. 2020
seful alaturi de angajati
pe 16 octombie se sarbatoreste ziua internationala a sefului

În fiecare an, pe 16 octombrie, este sărbătorită Ziua Internaţională a Şefului. Ziua Şefului este o sărbătoare care a apărut la sfârşitul anilor ’50 în Statele Unite şi a devenit populară în mai multe ţări, iar astăzi, se sărbătoreşte şi în România. Chiar dacă de cele mai multe ori aceştia nu sunt iubiţi de subalterni, şefilor trebuie să le trimiţi mesaje şi urări de ziua lor.

Iniţial sărbătorită în SUA, Canada şi Lituania, Ziua Şefului a devenit, în ultimii ani, o sărbătoare internaţională. Ziua Şefului reprezintă o modalitate prin care angajaţii mulţumesc şefilor pentru faptul că sunt politicoşi şi cinstiţi de-a lungul anului. Aceasta sărbătoarea a fost realizată cu scopul de a consolida legătura dintre angajator şi angajat.

Ziua Internaţională a Şefului. Cum a început totul

Totul a început în anul 1958, când Patricia Bays Haroski, secretara pentru State Fărm Insurance Company din oraşul Deerfield, Illinois, a înregistrat Ziua Naţională a Şefului la Camera de Comerţ din Statele Unite şi a ales pentru această sărbătoare, dată de 16 octombrie, ziua de naştere a tatălui ei.

Patru ani mai târziu, guvernatorul statului Illinois, Otto Kerner, a susţinut înregistrarea acestei aniversări şi a proclamat-o în mod oficial.

Ulterior, sărbătoarea a fost adoptată şi în Australia, India, Irlanda şi Egipt, care o serbează însă pe 10 decembrie.

„Cel mai bun şef este acela care ştie să-şi aleagă oameni capabili să facă ceea ce crede el că trebuie făcut şi nu se amestecă în ceea ce fac aceştia”- spunea Theodore Roosevelt.

Ziua Internaţională a Şefului este o ocazie pentru toţi angajaţii să îşi arate aprecierea faţă de şef, supervisor, manager, coach sau mentor, şi chiar parteneri de afaceri şi să le mulţumească pentru îndrumarea oferită.

Mesaje şi urări de felicitare de Ziua Şefului

Deşi de multe ori aceştia nu sunt iubiţi de către subalterni, şefilor trebuie să le trimiţi mesaje de ziua lor, pentru că nu se ştie niciodată dacă ţin sau nu cont de lucrul ăsta.

La Mulţi Ani şefului care nu este niciodată şef, ci întotdeauna un coleg de încredere. Să ai o zi minunată!

La mulţi ani, şef isteţ! Eşti cel mai de gasca şi mai amuzant! Să îţi dea Dumnezeu sănătate, fericire şi tot ceea ce îţi doreşti!

La mulţi ani şefa, sănătate, iubire, stimă şi respect din partea celor dragi. Realizarea scopurilor la infinit, împliniri frumoase

Dragă şefa îmi face deosebită plăcere să-ţi transmit, cu prilejul zilei de naştere, urări călduroase de sănătate, linişte sufletească şi bucurie. La Mulţi Ani şefa!

Zilele de naştere sunt pline de amintirile anului trecut, fericirile prezentului şi speranţa viitorului. Sper că toate acestea să facă un număr complet reuşit. La mulţi ani şefule!

Dragă şefule îmi face deosebită plăcere să-ţi transmit, cu prilejul zilei de naştere, urări călduroase de sănătate, linişte sufletească şi bucurie. La Mulţi Ani şefule!

Şefule, fie ca bucuria să-ţi încălzească ochii, fie că fericirea să-ţi lumineze calea, fie că sănătatea să nu te părăsească niciodată şi să te ducă la a o şuta aniversare! La mulţi ani dragă şefule!

Să rămâi la fel de cumsecade, eşti un prieten adevărat, pe lângă un şef bun! La mulţi ani! Să
deschidem şampania şi să petrecem aşa cum îţi place ţie! Speram cu toţii că o să-ţi place surpriză pe câte ţi-am pregătit-o!

La mulţi, mulţi ani! Să trăiţi o mie de ani! Fie că binele, frumosul şi adevărul să vă însoţească pretutindeni! Rămâi la fel de voios şi de cumsecade cu cei din jur!

Gânduri bune, fericire, inimă bună şi multă forţă de muncă! La mulţi ani, eşti un şef nemaipomenit de bun! Să fii sănătos şi fericit, şi mereu cu zâmbetul pe buze

Cele mai sincere urări de bine, pentru cea mai frumoasă şefa! Eşti inteligentă, cu un suflet mare şi emani bucurie în jurul tău! La mulţi ani

La mulţi ani! Pentru cel mai minunat şef, cele mai bune gânduri şi urări de bine şi sănătate! Colegii tăi îţi urează din toată inima “la mulţi ani”, cu foarte mulţi bani! Să ai parte de succese, veselie, zâmbete şi prieteni adevăraţi!

Mesaje şi urări haioase de Ziua Şefului

Cum era de aşteptat, pe lângă mesajele de felicitare pentru şefi, sunt şi urări haioase pentru ei, de cele mai multe ori acestea stârnind amuzamentul tuturor. Iată mai jos câteva dintre aceste urări haioase.

După soţie şi mama, tu eşti cel mai bun şef din viaţa mea. La mulţi ani.

Cadoul de ziua ta e direct proporţional cu generiozitatea ta faţă de subordonaţi. La mulţi ani.

Mulţumim că ai fost dur cu noi când nu prea am avut treabă şi ai lăsat-o mai moale atunci când eram aglomeraţi.

Succesul, sănătatea şi fericirea e ceea ce îţi doresc de ziua ta. Dacă simţi să dai ceva în schimb, mai bine ne-ai mări salariile. La mulţi ani boss.

Promovări peste promovări, linişte sufletească şi fericire. Premii să tot curgă şi proiecte duse la bun final. La mulţi ani.

Probabil ca deviza ta e munca tot timpul dar azi e ziua ta. Mai bine ai amâna toate intarlnirile şi trezitul devreme. În felul ăsta reuşim să ieşim şi noi mai devreme de la serviciu. La mulţi ani.

Astăzi e una din puţinele zile în care chiar ascultăm ceea ce zici. Doar e ziua ta, nu? La mulţi ani şefule.

În fiecare an, ziua ta cade tot pe 16 octombrie. Se pare că e extrem de punctuală aşa cum eşti şi tu. La mulţi ani.

Adauga un comentariu