Eveniment-Social

Astăzi, se încheie cel mai mare festival studențesc din România, care a avut loc la Iași – FOTO

Publicat: 24 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Astăzi se încheie cel mai mare festival studențesc din România care a avut loc la Iași - FOTO
Zilele Campusului „Tudor Vladimirescu” continuă cu două petreceri tematice

Astăzi, 24 mai 2024, este ultima zi din cadrul celui mai mare festival studențesc din România. Zilele Campusului „Tudor Vladimirescu” continuă cu două petreceri tematice.

Se încheie Zilele Campusului „Tudor Vladimirescu”

Vineri, 24 mai 2024, Zilele Campusului „Tudor Vladimirescu” continuă cu două petreceri tematice. „Flashback Party” pentru profesori și absolvenți ai universității, cu denumirea „Back to the ’80s în atmosfera «Tudorului» retro”, care va avea loc de la ora 21.00, și Neon Madness Party – Colorful Campus, organizat în colaborare cu „Sesiunea de Noapte” – cea mai mare petrecere studențească organizată în aer liber, de la ora 23.00. Ambele vor avea loc în campus, în parcul dintre căminele T9-T10-T11.

„Cu fiecare ediție, acest eveniment a crescut, s-a diversificat în activități și atracții pentru studenți și a devenit tot mai aproape de ceea ce dorim să devină, și anume cel mai mare festival studențesc din țară. Evident, festivalul este susținut de numeroși parteneri din mediul economic, autorități și instituții locale. Ceea ce este inedit în acest an, în afara programului care include un spectacol senzațional cu una dintre formațiile de muzică de top, este includerea Zilelor Campusului în «10 Days of INGENIUM», eveniment care reunește, la TUIASI, cele 10 universități europene partenere în Consorțiul INGENIUM. În acest mod, putem oferi studenților europeni participanți o imagine de ansamblu a vieții de student la Politehnica ieșeană, din amfiteatre și laboratoare, în energia extraordinară a campusului nostru”, a declarat prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval, rectorul TUIASI.

Festivalul a debutat cu Cross TUIASI

Sponsorul principal al festivalului este compania PHINIA România, iar Primăria Municipiului Iași a asigurat cofinanțarea manifestărilor.

„Studenția este o etapă extrem de frumoasă care ne inspiră, ne oferă prietenii trainice și amintiri de neuitat. Suntem încântați să susținem acest festival care oferă studenților oportunitatea de a socializa și celebra împreună. PHINIA România este alături de Universitatea Tehnică în proiecte educaționale și partenerul studenților care își doresc cariere autentice în inginerie. Ne bucurăm să fim susținătorii acestui festival dedicat tinerilor care demonstrează că studenții știu să se distreze la petrecerile din campus”, a afirmat Dan Țețu, director general PHINIA România.

Cel mai așteptat eveniment din cadrul festivalului a fost concertul lui Carla’s Dreams. Festivalul a continuat, și anul acesta, cu manifestările care au devenit tradiție. Ediția a debutat cu deja cunoscutul Cross TUIASI, în care sute de studenți și profesori au alergat pe un traseu prestabilit, printre căminele din campus. Scopul principal este cel de promovare a mișcării și a unui stil de viață sănătos, dar participanții au primit și zeci de premii puse la dispoziție de sponsorii și partenerii universității.

Adauga un comentariu