Prima pagină » IT&C » Software & Hardware » ASUS ROG a anuntat PC-ul GT51CA echipat cu doua placi grafice TITAN X

ASUS ROG a anuntat PC-ul GT51CA echipat cu doua placi grafice TITAN X

03 mai 2016, 14:42,
în IT&C
a:3:{s:7:"site_id";i:5;s:6:"old_id";i:21421;s:8:"site_url";s:9:"it.bzi.ro";}

Odata cu aniversarea a 10 ani de la aparitia brandului de Republic of Gamers, ASUS a lansat un nou PC desktop dedicat gamerilor cu pretentii, dar si cu buzunare adanci. Este vorba despre modelul GT51CA, un computer performant, configurat cu cele mai puternice componente pentru gaming, care poate sa ruleze in conditii optime absolut orice joc video pentru PC existent.

GT51CA este realizat in jurul unei carcase proprietare cu volum de 67 de litri. Aceasta foloseste paleta cromatica obisnuita pentru produsele ROG: gri metalizat si LED-uri de culoare rosie, designul fiind usor de recunoscut si impunator inca de la prima vedere. In interiorul carcasei se afla insa ceea ce fiecare gamer pasionat isi doreste.

Este vorba despre un procesor Intel Core i7-6700K cu boost pana la 4,2 GHz si multiplictaor deblocat pentru overclocking, 64 GB memorie RAM DDR4 la 2800 MHz si nu una, ci doua placi grafice de top: 2 x NVIDIA GeForce GTX Titan X cu 12 GB GDDR5. La capitolul stocare avem de a face cu doua SSD-uri de 512 GB pe interfata M2 in RAID 0 si un hard disk de 2 TB cu viteza de 7200 RPM, iar la capitolul conectica, exista toate port-urile de care ai putea avea nevoie.

Noul desktop ASUS vine cu retea gigabit, wireless 802.11 ac, NFC, Bluetooth 4.1, jack-uri pentru boxe 7.1, doua mufe USB 2.0, 6 mufe USB 3.0, mufa PS2 pentru mouse sau tastatura si multe altele. Toate acestea sunt alimentate de o sursa de 700 W (80 PLUS) si cantaresc impreuna 27 de kilograme. Alaturi de GT51CA, ASUS a inclus in pachet si o bratara cu NFC, care activeaza functiile de overclocking, cat si un spatiu de stocare ascuns, pe care utilizatorul isi poate salva informatiile personale. Acestea sunt disponibile doar dupa ce bratara este apropiata de senzorul NFC de pe carcasa.

ASUS nu a oferit inca un pret oficial pentru GT51CA si nici o data de lansare, insa cu siguranta acest model se va gasi si in oferta magazinelor din Romania. Momentan, ASUS are o cota de piata de peste 20% din brand-urile din clasa A din Romania pe segmentul computere desktop si detine peste 80% din piata de desktop-uri ale brand-urilor superioare, echipate cu placi grafice NVIDIA GTX.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *