Actualitate

Atac devastator al lui Mihail Neamțu la Dan Barna: Este un habarnist!

Publicat: 15 oct. 2019

Purtătorul de cuvânt al campaniei prezidențiale a PMP, Mihail Neamțu, susține că liderul USR, Dan Barna, este ”un habarnist”, asta pentru că el vrea să lase guvernul Dăncilă până în martie anul viitor la putere pentru a reuși organizarea anticipatelor.

 

”Guvernarea PSD a fost profund nocivă pentru economia și democrația românească, viața politică ajungând o bătătură a golanilor, a șnapanilor, a mafioţilor. Spitalele regionale au ajuns să fie ca și autostrăzile: suspendate. Oamenii lui Dragnea au scos infractori periculoşi din puşcărie, alungând peste hotare creierele luminate și brațele muncitoare ale acestei țări.

După prăbușirea PSD la europarlamentare și după victoria Opoziției la moțiunea de cenzură, Dan Barna ne spune, nici mai mult, nici mai puţin, că Guvernul Dăncilă trebuie să funcţioneze, aşa în comă cum e, până în martie anul viitor. Cum v-am mai spus: Barna e un habarnist!
E aberant. Dreapta trebuie să guverneze România. Mișcarea Populară insistă asupra unor măsuri urgente:

(1) revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin. Valabil şi pentru preşedinţii de Consilii Judeţene.

(2) Înfiinţarea unui Minister al Reîntregirii pentru românii de pretutindeni și pentru Republica Moldova.

(3) Eliminarea tuturor pensiilor speciale, pe care le considerăm furt din bani publici.

(4) Aplicarea referendumului inţiat de Preşedintele Băsescu în 2009 privind reducerea numărului de parlamentari la 300. Pentru aceasta, nu este nevoie de o reformă constituţională, ci de o simplă lege în Parlament.

(5) Implementarea totală a sistemului votului prin corespondenţă şi introducerea unui sistem de vot electronic.”, scrie Mihail Neamțu.loading...

Adauga un comentariu