Actualitate

Atac dur lansat de Călin Popescu Tăriceanu la președintele Klaus Iohannis: „Se transformă în bufnița de la ora 18.00!“

Publicat: 03 sept. 2020

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a lansat un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis. Călin Popescu Tăriceanu susține că președintele iese în conferințe sau declarații de presă în care nu spune nimic, astfel transformându-se „în bufnița de la ora 18.00”.

„Dl Iohannis se transformă în bufnița de la ora 18.00! Aproape în fiecare zi iese în conferințe sau declarații de presă în care nu spune nimic! Cuvinte goale de sens, găunoase și atacuri fără nici un sens la adresa opoziției“, scrie Călin Popescu Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

Atac dur lansat de Călin Popescu Tăriceanu la președintele Klaus Iohannis: Vinovată e opoziția de accidentul ministrului Bode

Șeful ALDE spune că în declarația făcută de Klaus Iohannis, acesta a lăsat de înțeles că vinovată de accidentul Ministrului Bode ar fi tot opoziția care nu a construit șosele suficient de largi.

„Ieri chiar a insinuat că vinovată de accidentul Ministrului Bode, al cărui jeep a mers kilometri întregi pe contrasens, ar fi tot opoziția care nu a construit șosele suficient de largi ca să încapă și mașină Ministrului Transporturilor!

Dl Iohannis continuă să regizeze această piesă absurdă în care toată vina este a opoziției, sperând că perdelele de fum pe care le lansează acoperă incompetența guvernului Orban“, precizează Călin Popescu Tăriceanu.

Fumigene aruncate de președinte

Liderul ALDE trage un semnal de alarmă legat de „fumigenele“ aruncate în presă de Klaus Iohannis pentru a distrage atenția de la principalele probleme ale țării: pensii furate și alocații tăiate.

„Adică, dl Iohannis pune în practică, pas cu pas, strategia „dacă nu le poți da pâine, dă-le circ” sperând ca pensionarii să uite de banii ce le sunt furați din pensii, copiii să uite de alocațiile tăiate și părinții și profesorii să uite că școala începe peste 10 zile și nimeni nu știe cum.

Noi, la ALDE, nu ne lăsăm „aburiti” de fumigenele dlui Iohannis și ne vom împotrivi dictaturii iohanniste cu toate puterile noastre!”, mai scrie Călin Popescu Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

„Vrea să-și mențină scaunul!“

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, îl acuză pe președintele României, Klaus Iohannis, că încurajează cumpărarea de parlamentari. Călin Popescu Tăriceanu a scris zilele trecute, pe pagina sa de Facebook, despre atacul lansat în ziua moțiunii de cenzură de Klaus Iohannis.

„În cea mai dificilă perioadă a țării, Klaus Iohannis alege să țină la putere un guvern incompetent și absolut incapabil să gestioneze criza de sănătate și, mai ales, criza economic“, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

”Rămâne la Palatul Victoria prin fraudă și minciună!”

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, are o reacție acidă la ceea ce reprezintă eșecul obținerii cvorumului de ședință pentru votarea moțiunii de cenzură în Parlament. Tăriceanu este de părere că, pentru a ajunge în acest punct, Guvernul a recurs la cumpărarea de parlamentari.

„Cel mai ridicol Guvern pe care l-am avut vreodată rămâne la Palatul Victoria prin fraudă și minciună!

În aceste ultime zile, PNL a pus la bătaie toate resursele materiale ale guvernării pentru a cumpăra parlamentari în scopul rămânerii la putere. Au reușit să păcălească suficient de mulți ca să mai amâne plecarea de la guvernare. Chiar dacă au păcălit și cumpărat câțiva parlamentari sunt convins că nu i-au păcălit pe românii care așteaptă în continuare măștile promise, pensiile și alocațiile mărite conform legii sau măsuri reale pentru deschiderea școlii.

Ziua de astăzi nu este o victorie pentru PNL și Klaus Iohannis, ci este o înfrângere pentru românii care meritau să scape de un Guvern incompetent și care, pentru ce a făcut zilele astea, nu ar trebui să se afle la Palatul Victoria, ci pe holurile Parchetelor”, scrie Tăriceanu pe Facebook.

 

Adauga un comentariu