Local

Atac frontal al liderilor PNL Iași la adresa lui Maricel Popa: „Si-a regasit busola politica dupa eliberarea lui Liviu Dragnea”

Publicat: 15 iul. 2021
Maricel Popa și Liviu Dragnea
Maricel Popa și Liviu Dragnea

Eliberarea condiționată din închisoare a lui Liviu Dragnea trebuie să aibă semnificație pentru Maricel Popa și întreaga camarilă PSD Iași, care l-au urmat disciplinar în celebrele defilări electorale din perioada de tristă amintire a baroniadei social-democrate.

Nici până în ultimul moment, la ceasul sentinței definitive dată în 2019, Maricel Popa nu s-a dezis de idolul său politic, alături de care s-a afișat fără nicio urmă de mustrare a conștiinței.

Să nu ne amăgim: PSD Iași a fost și va rămâne cu imaginea de redută a lui Liviu Dragnea, a practicilor și conduitei suspecte de încălcare a legii.

Și atunci, și acum, PSD Iași rămâne același partid nefrecventabil, rezistent la reformă, condus de unul dintre cei mai înfocați susținători ai „liderului suprem”.

Nimeni nu va putea șterge din memoria colectivă a ieșenilor, imaginile repulsive de la mitingul social-democraților din 9 mai 2019, organizat la Iași de către Maricel Popa, în compania celor mai toxice personaje politice ale acelor vremuri: Codrin Ștefănescu, Olguța Vasilescu sau Dragoș Benea. Unde mai punem că mitingul a fost organizat, într-un mod insultător, chiar de Ziua Europei, o Europă pe care au contestat-o în repetate rânduri.

Domnule Maricel Popa, astăzi este o zi fericită pentru dumneavoastră: după doi ani și două luni de rătăcire, v-ați regăsit busola politică!

 

Comentarii
 • Iar PNL este condus de Chirica si C.Alexe-tabla urmasul lui Fenechiu-Transformator, tinuti la nivel central fie sub aripa lui Catu,sau piciorul lui Orban.Se pare ca e mai rau.Penelistii din Iasi nu stiu cu cine sunt nici la nivel local,nici la nivel central.Oare cu cine si cine va face investitiile in oras si judet.Asta ar trebui sa faca penelistii nu sa se teama de Dragnea,care le este cu adevarat superior lor.

 • Ce a patit Dragnea este exemplu de tinut minte. Asa patesti atunci cand faci prostia sa cooperezi cu Secu, dupa care nu-i mai executi ordinele. A vorbi de suveranism, este crima pentru Secu, care nici nu stiu pentru ce se mai chema SRI si nu SI. Pentru ce R? Ca n-are are treaba cu interesele Romaniei, ba chiar din contra.

 • Dracnea ar trebui sa infiinteze un nou partid: Partidul Social Democrat al Eliberatilor si Transfugilor: (PSDET) impreuna cu Nastase, Mitrea, Rizea, Ghita, Udrea, Bica, Adamescu, Savulescu etc., si sa participe la alegerile din 2024. La cum se voteaza in Romania, foarte probabil partidul va intra in parlament, si cum istoria se repeta…poate deveni iar salvatorul Romaniei.

 • Citu, Ciolos, Voiculescu, Coliban, Fritz, Manciu, Bulai, Samartinean, Coldea, etc, ar trebui sa infiinteze Partidul Nulitatilor Sustinute de Secu, cu deviza „prostul nu e prost destul daca nu e si fudul”.
  Presedinte – Citu. A picat cu nota 4 treapta a doua la un liceu industrial. A picat de doua ori admiterea la ASE. Azi e prim-ministru.
  Trezorier – Samartinean. Din ospatar a ajuns vice la ANAF.
  Strateg – Coldea. Abslovent la seral de liceu industrial. Repetent la Politehnica, in primul an, tot la seral. Bagat de unchiu-su in academia securistilor, reuseste sa pice licenta.

 • Păi, imbecilul de Aragaz are hoția în ADN ca și pușcăriașul Dragnea. Popa trebuie să ajungă mai repede pe Dr. Vicol nr.10.

Adauga un comentariu