National

Atac în București. Un tânăr a murit, după ce a fost înjunghiat

Publicat: 19 ian. 2021
Un cuțit plin de sânge
Bărbatul din București a decedat, după ce a fost înjunghiat

Un tânăr a fost înjunghiat, în urmă cu puțin timp, în București, în urma unui conflict cu un alt bărbat. Bărbatul ar fi fost înjunghiat în interiorul unei săli de sport. Din nefericire, acesta a decedat din cauza rănii adânci.

”Astăzi, în jurul orei 16.00, prin apel 112, o persoană a sesizat un conflict între doi bărbați, în urma căruia unul a fost lovit cu un obiect ascuțit. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 11, care pe baza primelor informații au depistat in zonă, un tânăr, pe care l-au condus la sediul subunității.

De asemenea, la adresă s-au deplasat echipaje de prim ajutor, care acordă îngrijiri bărbatului rănit. În pofida eforturilor medicale, tânărul a decedat.

Trupul neînsuflețit urmează a fi ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, se arată în comunicatul transmis de Poliţia Capitalei”, a anunțat Poliția Capitalei.

Un conflict de la o sală de forță s-a lăsat cu o înjunghiere, în Sectorul 3 al Capitalei

Echipajul SMURD ajuns la fața locului a încercat să-l țină în viață pe tânărul rănit, fără succes. Agresorul de 20 de ani a fost dus la Secția nr. 11 de Poliție.

„Incidentul a avut loc în urmă cu aproximativ o oră pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei. Incidentul a pornit după un conflict pe care doi tineri l-au avut într-o sală de forță din zonă. Conflictul a continuat și pe stradă. La un moment dat, unul dintre tineri a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe celălalt. Martorii au sunat la 112, iar la scurt timp au ajuns polițiștii Secției 11 la fața locului”, transmite un corespondent pentru Digi 24.

„Medicii SMURD îi acordă în momentul de față îngrijiri medicale tânărului rănit. Polițiștii au reușit în foarte scurt timp să-l identifice pe agresor în apropiere, iar în momentul de față, agresorul este la Secția 11. Anchetatorii vor să descopere natura conflictului, dacă cei doi se cunoșteau și, bineînțeles, arma cu care s-a produs înjunghierea”, mai transmite el.

Adauga un comentariu