National

Atac în plină stradă la Arad. Bărbat înjunghiat pentru un telefon mobil şi 30 de lei

Publicat: 16 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Atac în plină stradă la Arad. Bărbat înjunghiat pentru un telefon mobil şi 30 de lei
Bărbat înjunghiat un telefon mobil şi 30 de lei

Un incident șocant a avut loc în Arad. Din primele informații, se pare că un bărbat a fost atacat pe o stradă pentru a i se sustrage un telefon mobil şi circa 30 de lei pe care îi avea asupra sa, trei suspecţi fiind identificaţi şi duşi la audieri.

Victima este un bărbat de 44 de ani, iar din cercetări a reieşit că trei bărbaţi l-ar fi lovit şi ulterior înţepat cu un obiect, după care i-ar fi sustras bani şi un telefon mobil. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind constituită echipa operativă.

La scurt timp au fost identificaţi trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 41 de ani, din judeţele Sălaj şi Arad, aceştia fiind conduşi la audieri.

Anchetatorii urmează să încadreze fapta fie la tâlhărie, fie la tentativă de omor, după încheierea audierilor.

O femeie din Suceava a fost arestată preventiv

O femeie din localitatea suceveană Şaru Dornei a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a înjunghiat soţul în inimă, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, scrie Agerpres.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 12 spre 13 septembrie, aflându-se la domiciliu, pe fondul unui conflict verbal şi unor discuţii în contradictoriu cu soţul său, femeia a luat un cuţit cu care l-a lovit pe acesta în zona inimii, fapt ce a condus la decesul victimei.

Pe baza probatoriului administrat în cauză, în data de 14 septembrie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a propus judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava luarea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile faţă de persoana inculpată, pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie.

Propunerea procurorilor a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava în aceeaşi zi, fiind emis mandatul de arestare preventivă a persoanei inculpate, pentru o durată de 30 de zile.

Adauga un comentariu