Sport

Atacantul Aurelian Chițu a revenit la FC Viitorul. A semnat pentru doi ani și jumătate

Publicat: 13 ian. 2020

Clubul FC Viitorul a anunțat, luni, transferul atacantului Aurelian Chițu, cel mai bun marcator din istoria formației constănțene, care se va afla la a treia perioadă petrecută la gruparea condusă de Gheorghe Hagi. Chițu a mai evoluat la FC Viitorul în perioadele 2009-2013 și 2015-2018, ultima echipă pentru care a jucat fiind Daejoon Citizen, din liga a doua sud-coreeană. El a semnat un contract cu constănțenii valabil până în vara anului 2022.

„Prima achiziție a echipei noastre în 2020 este atacantul Aurelian Chițu, care a semnat un contract valabil pentru 2 ani și jumătate! În vârstă de 29 de ani, pe care îi va împlini la 25 martie, Chițu se află la al treilea angajament cu FC Viitorul Constanța, club în culorile căruia a debutat în Liga 1. Aurelian Chițu este, de asemenea, golgheterul all-time al formației noastre, la care a evoluat încă de la înființarea acesteia!

Ultima oară la formația sud-coreeană Daejeon Citizen, Aurelian Chițu a venit la FC Viitorul cu dorința de a pune umărul la o nouă prezență a echipei în play-off-ul campionatului. FC Viitorul îi urează bun venit și cât mai multe reușite în tricoul negru-albastru!”, a transmis clubul FC Viitorul.De-a lungul carierei sale, Chițu a mai jucat pentru Unirea Slobozia, Valenciennes (Franța) și PAS Giannina (Grecia). Alături de FC Viitorul, atacantul a câștigat titlul de campion, în sezonul 2016/2017.loading...

Adauga un comentariu