Eveniment-Social

Ateliere de lectură la Palat: „Strauss și valsul rozelor de mai”

Publicat: 29 oct. 2020
Palatul Culturii din Iași

Atelierele „În lumea poveștilor muzicale” continuă sâmbătă, 31 octombrie și 7 noiembrie 2020, de la ora 16.00, cu lecturi din volumul „Strauss și valsul rozelor de mai”, semnat de Cristina Andone și apărut la Editura „Nemi”, în colecția „Povești din Pădurea Muzicală”. Întâlnirile, animate de dr. Daniela Mihaela Ciocoiu, profesor de canto la Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași, vor avea loc la Palatul Culturii din Iași, în Sala „Ștefan Procopiu”.

În cele două ediții, copiii vor afla povestea „spiriduşului Strauss”, care iubeşte cristalele, sălile de bal, buchetele imense de flori şi scânteierea pietrelor preţioase. Strauss are şi un bun prieten, de care e nedespărţit: un păun cu numele Grand Jr., al cărui auz este foarte fin, „ureche absolută”, îl ajută să perceapă orice notă falsă. Păunul le face cunoştinţă vecinilor cu Strauss, regele valsului.

Atelierele de lectură sunt recomandate copiilor cu vârsta de minim 6 ani. Participarea la evenimente se face respectând normele impuse în contextul pandemiei. Biletele costă 10 lei și pot fi achiziționate de la Casa de bilete a Palatului Culturii, de marți până duminică, între orele 10.00 – 16.30.

„În lumea poveștilor muzicale” este un program realizat de Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași – Secția Relații Publice, Marketing, Logistică, Proiecte, Programe, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, Inspectoratul Școlar Județean Iași, Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași, Paradis International College și Editura „Nemi”.

Adauga un comentariu