Eveniment-Social

Ateneul Național din Iași invită publicul la spectacole de teatru în aer liber și proiecții de film

Publicat: 16 aug. 2020
Ateneul Național din Iași

Ateneul Național din Iași continuă seria de spectacole în aer liber, începută în luna iunie, care se vor desfășura în Grădina de Vară a Ateneului, la Amfiteatrul Palas, pe Terasa Acoperiș a instituției, cât și în alte spații neconvenționale din oraș.

Ateneul Național din Iași invită publicul la spectacole de teatru în aer liber și proiecții de film

Iubitorii de teatru sunt așteptați diminețile cu spectacole pentru copii și serile cu comedii spumoase pentru cei mari. Astfel, copii se vor delecta cu magii spectaculoase, se vor lupta cu pirați, vor râde de ghidușiile făcute de clovni iscusiți, vor cânta cu Rapuzel sau se vor împrieteni cu Peter Pan.

Serile de miercuri și de weekend aparțin comediei. Ateneul Național din Iași vă propune să fiți măcar pentru o seară „Cu capu’n nori”, să râdeți pe săturate „Astă seară… în familie” sau să faceți cunoștință cu descurcăreții negustori din „Take, Ianke și Cadîr”.

Evenimentele vor fi organizate cu respectarea măsurilor și regulilor de distanțare socială impuse. Biletele pentru spectacole pot fi achiziționate de pe www.ateneuiasi.ro, de la casa de bilete a Ateneului sau cu o oră înainte de începerea spectacolului la Amfiteatrul Palas.

Prețul unui bilet este de 15 lei la spectacolele pentru copii și 20 de lei la cele pentru adulți.

•Miercuri, 19 august 2020, ora 10.00, Amfiteatrul Palas MagicAventura, Teatro Blu
• Miercuri, 19 august 2020, ora 19.00, Amfiteatrul Palas Cu capu’n nori, regia Daniel Onoae
•Sâmbătă, 22 august 2020, ora 10.00, Grădina de Vară a Ateneului Peter Pan, regia Iulian Sandu
• Sâmbătă, 22 august 2020, ora 12.00, Grădina de Vară a Ateneului Magie în…bucătărie, Teatro Blu
• Sâmbătă, 22 august 2020, ora 20.00, Grădina de Vară a Ateneului Astă seară… în familie, regia Erica Moldovan
• Duminică, 23 august 2020, ora 10.00, Amfiteatrul Palas Rapunzel, Marionnette Show
• Duminică, 23 august, ora 12.00, Grădina de Vară a Ateneului Micul circ, Teatro Blu
• Duminică, 23 august 2020, ora 19.00, Amfiteatrul Palas Take, Ianke și Cadîr, regia Ion Sapdaru

O licitație-expoziție unică cu obiecte spectaculoase de patrimoniu, la Ateneul Național

O licitație-expoziție unică și cu obiecte spectaculoase de patrimoniu, la Ateneul Național din Iași! Pentru prima dată, Casa de Licitații Historic din București aduce 200 de exponate, în premieră, care se leagă de orașul Iași și Familia Regală a României. Va fi cea mai mare și valoroasă de acest gen care va avea loc în Capitala Moldovei. Evenimentul se va derula pe 23 septembrie 2020, foarte probabil în aer liber și într-o zonă celebră din urbe.

Ateneul Național din Iași va fi gazdă pentru o licitație-expoziție  cu obiecte spectaculoase de patrimoniu, organizată pentru prima dată în Capitala Moldovei. Momentul este realizat în parteneriat cu Casa de Licitații Historic din București. Aceasta va aduce 200 de exponate, în premieră, care se leagă de orașul Iași și Familia Regală a României. Evenimentul se va derula pe 23 septembrie 2020, foarte probabil în aer liber și într-o zonă celebră din urbe, respectiv la Ateneul Național din Iași. Cezar Florea, Casa de Licitații Historic din București, pasionat colecționar, a anunțat că a venit la Iași pentru a pregăti un proiect cultural elegant și unic. Totul în parteneriat și la invitația managerului Ateneului Național din Iași, Andrei Apreotesei. Este vorba de licitația „România Regală. Mărturiile unei dinastii”, programată în colaborare cu Ateneul Național. Va fi cea mai mare și valoroasă de acest gen care va avea loc în Iași.

Adauga un comentariu