Eveniment-Social

Ateneul Național din Iași invită publicul la spectacole de teatru în aer liber și proiecții de film

Publicat: 05 sept. 2020
Program de spectacole și proiecții de film pregătit de Ateneul Național din Iași
Ateneul Național din Iași pregătește un nou program de spectacole și proiecții de film

Ateneul Național din Iași invită publicul la spectacole de teatru în aer liber și proiecții de film și în săptămâna 7-13 septembrie 2020. Acestea se vor desfășura în Grădina de Vară a Ateneului, la Amfiteatrul Palas, pe Terasa Acoperiș a instituției, dar și la Casa „Callimachi” și Centrul de Evenimente „Agora”. În același timp, echipa Ateneului va bucura în această săptămână și publicul din localitațile Ciurea, Cotnari și Românești cu spectacolele „Amintiri din copilărie”, „Harap Alb”, „Dineu cu proști”, „Take, Ianke și Cadîr” și „Comedie cu olteni”

Chiar dacă a venit toamna, Ateneul Național din Iași continuă seria de spectacole de teatru și proiecții de film în aer liber, începută în luna iunie. Acestea se vor desfășura în Grădina de Vară a Ateneului, la Amfiteatrul Palas, pe Terasa Acoperiș a instituției, dar și la Casa „Callimachi” și Centrul de Evenimente „Agora”. Iubitorii de teatru sunt așteptați diminețile cu spectacole pentru copii și serile cu comedii spumoase pentru cei mari. Astfel, copiii se vor împrieteni cu „Peter Pan”, vor deprinde lecția curajului de la „Făt Frumos”, vor vedea ce năzbâtii a mai făcut Nică sau vor învăța să se spele corect pe mâini și să aibă grijă de sănătatea lor.

Serile cu spectacole de comedie la Ateneul Național din Iași în aer liber

Serile care aparțin comediei la Ateneul Național din Iași propun să fie cunoscută povestea Monei din „Steaua fără nume” măcar pentru o seară. De asemenea, „Cu capu’n nori” este o piesă unde se va râde pe săturate. Piesele continuă cu”Astă seară… în familie” sau creația „Prețul”. În același timp, echipa Ateneului va bucura în această săptămână și publicul din localitățile Ciurea, Cotnari și Românești cu spectacolele „Amintiri din copilărie”, „Harap Alb”, „Dineu cu proști”, „Take, Ianke și Cadîr” și „Comedie cu olteni”.
Evenimentele vor fi organizate cu respectarea măsurilor și regulilor de distanțare fizică impuse. Biletele pentru spectacole pot fi achiziționate de pe www.ateneuiasi.ro, de la casa de bilete a Ateneului sau cu o oră înainte de începerea spectacolului. Prețul unui bilet este de 15 lei la spectacolele pentru copii și 20 de lei la cele pentru adulți.

Programul complet la Ateneului Național din Iași din săptămâna 7-13 septembrie 2020

Programul complet la Ateneului Național din Iași din săptămâna 7-13 septembrie 2020 este: luni, 7 septembrie 2020, ora 10:00, Amfiteatrul Palas, „Peter Pan”, regia Iulian Sandu, iar de la ora 18:00, Centrul de Evenimente Agora, tot „Peter Pan”, regia Iulian Sandu. Marți, 8 septembrie 2020, ora 10:00, Amfiteatrul Palas, „Făt Frumos din lacrimă”, regia Erica Moldovan, miercuri, 9 septembrie 2020, ora 10:00, Amfiteatrul Palas, „Amintiri din copilărie, regia Octavian Jighirgiu.

Tot miercuri, 9 septembrie 2020, ora 19.00, Amfiteatrul Palas, „Steaua fără nume”, regia Andrei Ciobanu. Joi, 10 septembrie 2020, ora 19:00, Centrul de Evenimente Agora, „Astă seară… în familie”, regia Erica Moldovan. Vineri, 11 septembrie 2020, ora 19:00, Grădina de Vară a Ateneului,  „Cu capu’n nori”, regia Daniel Onoae. Sâmbătă, 12 septembrie 2020, ora 19:00, Grădina de Vară a Ateneului, „Prețul”, regia Denisa Cernat. Duminică, 13 septembrie 2020, ora 10.00, Amfiteatrul Palas, „Spală-te pe mâini!, Compania Andirino. Tot duminică, 13 septembrie, ora 12:00, Grădina de Vară a Ateneului, „Povestea omului leneș, Marionnette Show, iar de ora 19:00, Amfiteatrul Palas, „Astă seară… în familie”, regia Erica Moldovan.

Adauga un comentariu