Local

Atenție! Așa arată doi hoți la început de carieră. Pe TikTok pozează în șmecheri, iar în realitate fură din aparatele de cafea – FOTO/VIDEO

Publicat: 26 nov. 2022
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Atenție Așa arată doi hoți la început de carieră. Pe TikTok pozează în șmecheri iar în realitate fură din aparatele de cafea  FOTOVIDEO
Doi adolescenți au ajuns după gratii după ce au furat banii dintr-un aparat de cafea

Doi adolescenți au fost reținuți, iar mai apoi arestați preventiv pentru 30 de zile, după ce au fost prinși la furat. Nu este pentru prima dată când ajung pe mâinile polițiștilor, dar nimic nu pare să îi sperie

Doi puști sunt hoți la început de carieră. Deși ar trebui să se afle în băncile școlii, cei doi pozează în șmecheri pe TikTok și fură din aparate de cafea. Zilele trecute, Andrei Olivis Denis și Vasile Ispiri au ajuns pe mâna polițiștilor după ce au furat 600 de lei dintr-un aparat de cafea ce se afla în incinta unei societăți.

„Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat. În cauză, cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Au fost arestați preventiv pentru 30 de zile

Vineri, cei doi adolescenți au ajuns în fața judecătorilor.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, în ceea ce îi privește pe inculpații minori ANDREI OLIVIS-DENIS şi ISPIRI VASILE. În consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpaţilor minori ANDREI OLIVIS-DENIS, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, şi ISPIRI VASILE, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la furt calificat, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 25.11.2022 şi până la data de 24.12.2022, inclusiv”, au decis judecătorii ieșeni.

Un alt hoț a ajuns în spatele gratiilor

Zilele trecute, un bărbat a spart un autoturism în care a găsit câteva mii de euro și mai multe scule. Credea că norocul a dat peste el, dar până la urmă s-a dovedit a fi ghinionist. Polițiștii au intrat pe fir după ce au fost sesizați, iar bărbatul a fost prins în scurt timp. După ce a fost luat la întrebări, oamenii legii l-au reținut.

„Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Iași au identificat un bărbat din comuna Comarna, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Din cercetările efectuate până în prezent s-a constatat faptul că, la data de 12 noiembrie  a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, acesta ar fi sustras un portofel cu 2.000 de lei și 8.000 de euro, o bormașină și un aparat de sudură dintr-un autoturism parcat.

La data de 17 noiembrie a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost condus la audieri, pe numele său fiind pus în aplicare un mandat de aducere. De asemenea, a fost efectuată o percheziție domiciliară, fiind ridicate bunuri de interes. În baza probatoriului administrat în cauză, la aceeași dată acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu