National

Atenţie! Criminal în libertate după ce şi-a ucis iubita, mama unei fetiţe de un an şi jumătate

Publicat: 22 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Atenţie Criminal în libertate după ce şi-a ucis iubita mama unei fetiţe de un an şi jumătate

Tânăra în vârstă de 32 de ani a fost găsită moartă, marți seară, 21 ianuarie, în maşina iubitului ei, pe o stradă din municipiul Bacău. Victima Adriana Andone, era mama unei fetițe de un an și jumătate. Principalul suspect, iubitul femeii, este în continuare căutat de autorităţi.

Cătălin Dobre, iubitul femeii, a sunat la serviciul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că şi-a omorât iubita, apoi a ameninţat că se sinucide, aruncându-se în Canalul Bistriţa.

Când au ajuns la faţa locului, oamenii legii au găsit-o pe femeie moartă, abandonată într-o maşină parcată pe o stradă din apropierea podului. Adriana Andone locuia în comună Corbasca şi era mama unei fetiţe de un an şi jumătate, dintr-o altă relaţie.

“În urma verificărilor în zona Canalului Bistriţa a fost identificat autoturismul bărbatului, iar în interiorul acestuia a fost găsit cadavrul concubinei. La această oră, se fac căutări pe luciul de apă al canalului Bistriţa şi prin împrejurimi, pentru depistarea bărbatului sau a cadavrului acestuia”, potrivit IPJ Bacău.

Adauga un comentariu