Local

Atenţie, ieşeni! Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai internează pacienţi suspecţi de COVID-19

Publicat: 31 mart. 2020

Măsuri de ultimă oră luate de Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi. Concret, pacienţii suspecţi de COVID-19 nu mai sunt internaţi în acest spital. Concret, în cadrul Spitalului vor fi internaţi doar pacienţii confirmaţi cu coronavirus, cei suspecţi vor fi internaţi în Spitalul CFR Iaşi.

În altă ordine de idei, pacienţii care au nevoie de Terapie Intensivă vor fi redirecţionaţi către Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. În cadrul spitalului sunt 16 paturi AŢI cu circuit separat, acestea fiind pregătite în orice moment pentru a primi bolnavi.
Comentarii
  • Vorbiti cu cei care au perforat casa de asigurari de sanatate prin decontari fictive si false de sute de mii de euro sa li se faca mila sa dea ceva bani inapoi! Nu credeti? Verificati! Sunt mii de persoane care figureaza cu internari si medicamentatie luata pe boli grave, in conditiile in care ele habar nu au! Puteti incepe cu anii 2011 – 2012!

  • aveti niste camine prin oras abandonate cat dureaza sa le pregatiti ca si centre de izolare..o saptamana ? doar nu faceti spital nou wuhan

  • Spitalul CFR nu are materiale de protecție împotriva coronavirusului.Singurele materiale sunt o mască de hârtie și 2-3 perechi de mănuși. Să vină managerul și să aducă materialele necesare altfel cadrele medicale nu vor primi pacienți.

Adauga un comentariu