Bursa Barfelor

Atenție la neatenție! A mai apărut prin târg un „dezvoltator” căruia îi cad blocurile-n cap!

Publicat: 10 oct. 2020

În continuare, babetele bârfitoare au auzit una de te crucești, nu alta! Gurile rele spun că un nene mare „dezvoltator” imobelear, pre numele său Ciprinol Ciubotă, a tras nește blocuri de tătă frumusețea pren Bancu, la o periferie a târgului adicătelea, dar cică imobelele îs pe chituci. Mai exact, spun oamenii răi că blocurile-s făcute la grămadă și cât mai repejor, ca să iasă lovelele, dar, la primul cutremur mai zgâlțâitor, să te ții, nenică!

Vestea proastă pentru Ciubotă e că, în curând, vor urma nește controale și verificări din partea unor enstetuții și mare va fi minunea dacă marele „dezvoltator” nu va fi nevoit să-și vândă cămeșa de pe spate ca să plătească amenzile! În orice caz, babetele îi sfătuiesc pe ieșenii care vor să-și cumpere vreun apartament, vreo garsonieră, vreo măslină, să caște ochii cât cepele dacă merg să discute cu nenea aista, din câte am auzit noi bun pretenar cu un alt personagiu dubios de pren târg, pe numele său Fane Propescu!

Comentarii
  • Asta cu blocurile din Dancu e Ciprian Petrica Ciubotariu cu firma CCI Construct si cu boarfa de Eliza care a facut bani prin Europa cu gurita…mai nou are un salon Lady French

  • Asta de care amintiti, Ciprian Ciubotariu cu blicurile de la capatul lumii e tigan, nu dezvoltator imobiliar, sa fie clar!!! Dezvoltator de blocuri e Dascalu Iulian!!!

  • Ciubotariu Ciprian, asta nu are un frate prin Galata care a injunghiat o femeie? Si care cica a platit vreo 2 apartamente sa scape frate-su de bulau… un tigan cocleală

  • Daca va uitati la fata Elizei…sotia magnatului Ciprian Petrica Ciuborariu cu Porsche SH….o sa va dati seama ce salon are… intr-o rapa mai jos de Registrul Comertului!!!

  • Acest Don Petrica Ciubotaru ar trebui sa invete in primul rand sa vorbeasca, sa se poarte civilizat in trafic mai ales cand conduce duba verde cu care face reclama blocurilor din BCA de la Ever Green!!!! Ordinarule…

  • Salut Ciprian! Pe unde pisda mătii de tigan borît mai cladesti blocuri? Du-te pe la Chisinau ca iesenii sunt satui de mizeriile facute de tine. Sotia Eliza, de la salonul pulii mai lustruieste bastonul auriu? Frati-tu mai inteapa oamenii in Galata? Tu-ti Dumnezeii mătii de lătura infecta a orasului….

Adauga un comentariu