Economic Local

Atenție! Modificări importante în circulația tramvaielor și autobuzelor: Iată pe unde se circulă în Iași

Publicat: 30 nov. 2019

Conducerea CTP Iași va face o serie de modificări în circulația autobuzelor și tramvaielor în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie. Măsura este luată pentru a permite buna desfășurare a evenimentelor prilejuite de Ziua Națională a României.
Concret, în ziua de sâmbătă, 30 noiembrie, între orele 09:00 – 12:00, și duminică, 1 decembrie, până la ora 15:00, circulația mijloacelor de transport public va fi oprită pe tronsonul cuprins între intersecția Străzii Anastasie Panu cu Strada Elena Doamna. Totodată, circulația va fi închisă și între intersecția Străzii Palat cu Strada Sf. Lazăr.

Rutele pe care sunt deviate autobuzele și tramvaiele

Astfel, în perioada respectivă, traseul 9 de tramvai va fi deservit de autobuze. De asemenea, pe 30 noiembrie, în intervalul orar indicat, pe tronsonul Podu-Roș – Târgu-Cucu, traseele de autobuz 9, 28 și 41 vor fi deviate pe Splai Bahlui Mal Drept – Bd. Prof. D. Mangeron – Tudor Vladimirescu – Bucșinescu – Elena Doamna.
Totodată, pe data de 1 decembrie, pe același tronson, în intervalul orar 07:30 – 12:30, autobuzele de pe traseele menționate vor circula pe itinerariul respectiv, iar între orele 12.30 și 15.00, traseele de autobuz 9, 28 și 41 vor circula din Podu Roș pe strada Sf. Lazăr spre Tg. Cucu și retur.

Tramvaiele nu mai circulă spre Țuțora

Precizăm și faptul că, începând cu data de 30.11.2019, circulația tramvaielor de pe traseul 7 se întrerupe pe tronsonul Piața Virgil Săhleanu – Rond Țuțora. Atunci vor fi demarate lucrările de modernizare a căii de rulare a vagoanelor de la fostul Tepro către Țuțora. Tramvaiele de pe acest traseu vor întoarce la Rond Baza 3, iar pentru transportul călătorilor spre Rond Țuțora vor fi folosite autobuzele de pe traseele 5 și 29.loading...

Adauga un comentariu