National

Atenție șoferi! Blocarea roților în parcările supermarketurilor, ilegală

Publicat: 05 dec. 2019

Primăria Timișoara face un anunț ce privește șoferii auto. Blocarea roţilor de către firmele care au un parteneriat cu supermarketurile constituie o practică ilegală.

Comisia de Circulaţie a municipiului Timişoara s-a întrunit într-o ședință de urgenţă, pentru analizarea faptului că unele centre comerciale şi supermarketuri practică blocarea roţilor autovehiculelor. Motivul din spatele acestei decizii ar fi colectarea mai apoi a taxei de deblocare.

„Având în vedere cele semnalate somăm public centrele comerciale/supermarket-urile care practică blocarea roţilor autovehiculelor în parcările lor, parcări care nu au acces controlat, ca în termen de 24 de ore să renunţe la aceste practici. În caz de neconformare, Comisia de circulaţie îşi rezervă dreptul de a retrage avizele emise şi a proceda la începerea demersurilor legale pentru închiderea acceselor, precum şi de a sesiza Poliţia Română şi Parchetele competente”, a transmis Culiţă Chiş, vicepreşedintele Comişi de Circulaţie din Primăria Timişoara.loading...

Adauga un comentariu