Economic Local

Atenție, șoferi! Nu parcați mașinile în zonele unde se fac lucrări pe carosabil. Se mută mașinile

Publicat: 14 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Atenție șoferi Nu parcați mașinile în zonele unde se fac lucrări pe carosabil. Se mută mașinile

În această perioadă se efectuează mai multe lucrări edilitare pe arterele de circulație din Iași. Din acest motiv, șoferii sunt sfătuiți să nu parcheze mașinile în astfel de locuri pentru a nu obstrucționa lucrările în desfășurare. Weekendul trecut, zeci de mașini au fost ridicate și mutate de reprezentanții municipalității în zonele unde se realizează lucrări pe carosabil.

„În perioada 10-12 ianuarie 2020, 41 de autoturisme au fost mutate conform HCLM Iași 283 din 2015 privind adoptarea unei măsuri excepționale necesare a fi aplicată în cadrul executării unor lucrări de reabilitare, modernizare sau intervenție la infrastructura tehnico-edilitară și stradală ce asigură desfășurarea serviciilor publice ale municipiului Iași cu caracter permanent și funcționare continuă în vederea înlăturării consecințelor negative”, au declarat oficialii Poliției Locale Iași.

Roți blocate în zona Spitalului de Boli Infecțioase

Pentru că numeroși șoferi staționează în locuri nepermise și blochează astfel circulația pe străzile înguste din zona Centru-Copou, autoritățile locale sunt cu vizorul pe aceștia. Astfel, weekendul trecut au fost 14 autoturisme cărora le-au fost blocate roțile deoarece erau staționate și parcate neregulamentar pe domeniul public din Municipiul Iași, mai precis pe str. O. Botez și str. A. Cihac.

Adauga un comentariu