Economic Local

Atenție, șoferi! Se ridică mașinile parcate neregulamentar în centrul Iașului

Publicat: 08 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Atenție șoferi Se ridică mașinile parcate neregulamentar în centrul Iașului

Autoritățile locale au luat în vizor șoferii care parchează ilegal în zona centrală a orașului. Astfel, echipaje de polițiști locali împreună cu muncitori din cadrul Servicii Publice Iași formează echipe permanente pe străzile din centrul municipiului și iau măsuri drastice împotriva acestora. În majoritatea situațiilor se ajunge ca roțile mașinilor blocate neregulamentar să fie blocate de oamenii legii. În unele cazuri se ajunge chiar la ridicarea mașinii.
În numai câteva ore, în cursul zilei de 6 noiembrie, au fost ridicate numeroase autoturisme.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranța Circulației au desfășurat activități de fluidizare a traficului rutier și pietonal, ocazie cu care au dispus ridicarea a 7 autoturisme, conform OUG 195/2002 – privind circulația pe drumurile publice, deoarece staționau în locuri nepermise”, au declarat reprezentanții Poliției Locale Iași.

Blocarea roților – cea mai aplicată măsură

Cea mai aplicată măsură de către polițiștii locali în cazul șoferilor care parchează ilegal este blocarea temporară a roților. Au fost blocate roțile în cazul a 21 de autoturisme conform HCLM 246 din 2005 privind aprobarea regulamentului pentru blocarea/deblocarea roților autovehiculelor sau remorcilor oprite, staționate și parcate neregulamentar pe domeniul public din Municipiul Iași”, au mai explicat oficialii Poliției Locale

Adauga un comentariu