Actualitate

Ați înnebunit?! Cât a ajuns să coste un litru de combustibil în această dimineață – UPDATE

Publicat: 10 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ați înnebunit Cât a ajuns să coste un litru de combustibil în această dimineață - UPDATE
Benzinăriile au afișat prețuri record la benzină/motorină

Lucrurile o iau razna, iar guvernanții sunt lipsiţi de reacții. În timp ce ministrul Energiei, Virgil Popescu, ne spune sec că nu există niciun risc că prețurile să ajungă la sume record, în teren totul este invers. Așadar, prețurile la benzină/motorină continuă să crească, iar oamenii sunt din ce în ce mai disperați.

Cu o seară în urmă în Iași, și nu numai, existau cozi infernale la toate benzinăriile. Oamenii au alimentat cu cantități enorme pentru a evita eventualele scumpiri.

UPDATE 10.30: Este o coadă kilometrică la o stație peco din capăt Păcurari. Combustibilul costă 7.99 de lei

Cât costă un litru de combustibil în Iași

Conform datelor existente, în dimineața zilei de joi pe raza municipiului Iași, preţul per litru varia între 7.99 lei la Petrom, 8.01 la OMV și 08.41 la Mol. Şoferii sunt disperaţi şi ministrul Energiei ne spune că nu există problemă la aprovizionarea cu carburanți. Desigur, problema şoferilor nu a fost în niciun moment că ar rămâne fără combustibil ci că prețurile se vor scumpi:

„România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanți în benzinării. Am avut astăzi întâlniri de lucru cu reprezentanții Rompetrol și ai OMV Petrom și am primit asigurări că există stocuri suficiente de produse petroliere și vor asigura livrările către clienți. Totodată, vreau să le transmit românilor că nu trebuie să intre în panică și să stea la cozi. AVEM SUFICIENTE STOCURI!”, a scris Virgil Popescu pe o rețea de socializare.

În altă ordine de idei menţionam faptul că situaţia este cu adevărat tragică în contextul în care, odată cu scumpirea combustibililor, se vor scumpi absolut toate produsele. Vorbim despre un alt val de scumpiri la alimentele de bază sau la servicii.

Adauga un comentariu