Local

Aţi observat cât de liber este traficul astăzi în Iaşi? Există o explicaţie: semafoarele nu funcţionează în mai multe intersecții – FOTO, UPDATE

Publicat: 27 mai 2024
_____ Vizualizări 9 Comentarii
Aţi observat cât de liber este traficul astăzi în Iaşi Există o explicaţie semafoarele nu funcţionează în mai multe intersecții - FOTO UPDATE
Incident în municipiul Iași

Probabil foarte mulți ieșeni au rămas uimiți cât de liber este traficul rutier din Iași, într-o zi de luni.

UPDATE: Reprezentanții Primăriei Iași au transmis de ce semafoarele nu funcționează.

„Pe Nicolae Iorga, după Gara Internaţională lucrează echipele de la E-ON la o avarie de la alimentarea cu energie electrică. În momentul de faţă sunt prezente echipele de intervenţie din cadrul primăriei şi ale operatorului furnizor de energie”, au transmis reprezentanţii primăriei.

Ieșenii care locuiesc în zonă sunt extrem de nemulțumiți.

„Semafoarele nu funcționează de ieri seară, de la ora 19.00. Este foarte periculos să traversezi în zonă. Am așteptat să se adune și alte persoane pentru a putea traversa, toți șoferii circulă cu viteză și nu opresc. Îmi era frică să traversez”, a precizat o ieșeancă.

Știre inițială

Șoferii și pietonii trebuie să circule cu prudență deoarece semafoarele nu funcționează în mai multe intersecții din municipiu.

Nu se cunoaște cauza producerii acestei probleme.

Comentarii
  • „Aţi observat cât de liber este traficul astăzi în Iaşi?” sa intelegem ca semafoarele mai mult incurca?

  • Doar cele care se fac rosu chiar daca nu e nici un pieton ca sa treaca strada. Mor de ras si acum cand vad prostii ca tot apasa pe butoane ca sa se schimbe culoarea dar butoanele alea nu merg si nici nu au mers niciodata.

  • La petrom nicolar iorga de duminica ora 11 nu merg. Si nici acum luni la 17:45 nu merg.
    Halal specialisti.
    Bagati-le in priza…a scos cineva stecherul sa isi incarce telefonul?

  • @Anonim
    mai 27, 2024 la 3:50 pm

    nu-i adevarat! la Lidl la Moara de Foc si la Lidl Galata daca nu apesi, acolo stai pana la toamna ca pieton.

  • Traficul inteligent, care presupune multe semafoare, presupune şi foarte multă şpagă. Unii au făcut chiar şi puşcărie din urma ,,inteligenţei” lor , nu al traficului. De ce, când nu funcţionează semafoarele nu sunt nici poliţai de la locală, în zonă? De ce se circulă mai bine fără semafoare şi fără poliţaii locali? Pentru că nu avem nevoie de ei…

  • Da,este adevarat.Am ajuns rapid acasa incepand de ia intersectia Kaufland Nicolae Iorga pana in Canta,se observa circulatie fluenta si trafic lejer.Se observa ca semafoarele nu sunt sincronizate.Nu se da verde la toate in acelasi timp pe Nicolae Iorga pana la Podul de Piatra.La primul semafor am verde si la al doilea in 2-300 m am rosu si atunci de unde vine poluarea si blocajul traficului?Semaforizare de rahat.

  • Traficul în oraș este sufocat în mare parte datorită semaforizării proaste. Sunt timpi de așteptare inutili care blochează traficul, s-au făcut sensuri unice dar nu s-au făcut modificări la semafoare, este o incompetență crasă a celor care administrează semafoarele în Iași.

Adauga un comentariu