Economic Local

Au apărut florile pe spațiile verzi din Iași. Ce se întâmplă cu cei care le rup

Publicat: 01 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Au apărut florile pe spațiile verzi din Iași. Ce se întâmplă cu cei care le rup

În această perioadă a anului au fost plantate flori și au fost amenajate zonele verzi din diverse zone ale municipiului Iași. Neastâmpărați chiar și în această perioadă de criză covid, unii ieșeni rup florile plantate de angajații municipalității în cadrul campaniei de primăvară. Oamenii legii sunt însă cu ochii pe aceștia.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului 3 Ordine Publică au sancționat contravențional conform HCL Iași 54 din 2020 pentru reglementarea normelor privind gospodărirea și instaurarea unui climat de ordine și curățenie în municipiul Iași, cu amendă în valoare de 100 lei, pe A.B., întrucât a fost depistată în timp ce rupea lalele dintr-un scuar special amenajat de Servicii Publice Iași”, au declarat oficialii Poliției Locale Iași.

Numeroși tineri surprinși consumând băuturi alcoolice pe străzi

În data de 29.04.2020, polițiștii locali care și-au desfășurat activitatea de menținere a ordinii și liniștii publice în cartierele ieșene au legitimat 279 de persoane și au aplicat, în urma constatărilor directe efectuate, 78 sancțiuni contravenționale, cu o valoare de 88.040 lei. Numeroase sancțiuni au fost aplicate pentru consum de alcool în spațiile publice.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului 1 Ordine Publică au sancționat contravențional conform Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu amendă în valoare de 200 lei, pe L.S., întrucât a fost depistat în timp ce consuma băuturi alcoolice în loc public”, au mai precizat oficialii din subordinea municipalității ieșene.

Adauga un comentariu