Local

Au apărut primele cireșe în piețe. Un kilogram se vinde cu 150 de lei

Publicat: 29 apr. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Au apărut primele cireșe în piețe. Un kilogram se vinde cu 150 de lei
Au apărut primele cireșe în piețe. Un kilogram se vinde cu 150 de lei

Au apărut cireșele în piețe, iar un kilogram se vinde cu 150 de lei. Cireșele sunt aduse din țări precum Turcia și Grecia, iar comercianții spun că, de fapt, prețul de achiziție este foarte mare. Oamenii trec, se uită, iar unii se încumetă să și cumpere, măcar de gust.

Comerciantul a transmis fapul că nu se vând foarte multe cireșe, deoarece oamenii cumpară doar de poftă. De asemenea, comerciantul susține că multe cireșe se strică din cauza faptului că se cumpără foarte puține.

Căpșunile sunt mult mai accesibile, între 15 și 25 de lei pe kilogram

Cât despre căpșuni, acestea sunt o alternativă mai accesibilă pentru cei care doresc să se bucure de gustul dulce al fructelor de sezon. În timp ce căpșunile autohtone sunt puțin mai scumpe comparativ cu cele de import, prețurile lor rămân mult mai prietenoase pentru buzunarul consumatorilor, variind între 15 și 25 de lei/kg.

Cu toate că prețurile cireșelor pot fi descurajante, consumatorii nu își pierd speranța și așteaptă cu răbdare sosirea cireșelor autohtone, care adesea vin la jumătate din prețul celor importate. Până atunci, căpșunile sunt o opțiune delicioasă și mai accesibilă pentru a răsfăța papilele gustative în timpul sezonului de primăvară.

 

Comentarii
Adauga un comentariu