Bursa Barfelor

Au dormit în post când era gălăgia cât casa. Nu îi mai acoperă nici dracul de acuma

Publicat: 27 oct. 2021

Babetele cele hâtre încep rubricuța de astăzi cu niște chestiuni din parohia ălora de păzesc gardurile de la giudeț. De data asta e vorba de gașca care păzește aerogara și unde au ajuns piloșii lui Bănuț Propodea, șăfuțul de la derefțiunea de paznici obosiți. Ei bine, ăia de acolo dorm în post la propriu. Noaptea, când sunt numai vreo două avioane, ăia de la pază nici nu se mai obosesc să iasă. Adică, era lumea gata de plecare la avioane, erau mașini buluc acolo, cu parcarea goală și claxoane cât încape. În loc să dirijeze pasagerii, băjeții dormeau de nu aveau frână. Toată tărășenia asta nu se întâmplă pentru prima oară, că acolo e scăndălău cât casa din cauza lovelelor încasate de derefțiune pe contractul de pază.

Tarifele sunt mari, iar băjeții de la haeroport cam strâmbă din nas că plătesc gârlă bani, iar ăștia nici nu își fac treaba. Probabil erau băjeții de la pază obosiți după grătarele ălora de la conducere. Până la urmă cică o să se spargă buboiul, iar ăia de îi țin în brațe o să-și dea seama că e cam nasol să-i mai protejeze.

 

Comentarii
  • Danut dormi bine cu jaluzelele trase la birou? Iti place sa stai pe intuneric si sa bati cu pixul in masa. Vezi ca ne deranjezi cu zgomotul.

  • Daca te deranjeaza, e clar ca ai probleme la mansarda! Du-te si te interneaza la Socola si nu mai zburda liber pe strazi!
    Apropos, pana acuma iti placea zgomotul facut de pix!

  • Despre dr.Conferentiar Bogdan Tamba merita scris ,un ididiot care a terminat specialitatea de farmacologie clinica,mare medic specialist,dar în viața lui nu a făcut o injecție Țăranu asta,fost prieten cu Vasile astarastoaie,a dat-o n judecată,pe șefa catedrei pe atunci doamna prof lupușorul,el avea 29 de ani ,doamna 58,și acum mare conferențiar,cu teza știută dinainte!e un borat,printre borați!nici nu are ce căuta în UMF!rușine să îți fie măgarule că știi sub dinainte și ești numit medic specialist,dar în viața ta nu ai avut un pacient!nu știi nimic legat de medicina!noroc ul idiotului că e in parteneriat cu UMF și dezv cemexul,acolo unde jidanul fiterman își susține studiile clinice!sa vezi,ce mica i lumea!

Adauga un comentariu