Actualitate

Au fost demarate lucrările de construcție la ansamblul rezidențial DIMINEȚII din Iași

Publicat: 03 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Au fost demarate lucrările de construcție la ansamblul rezidențial DIMINEȚII din Iași

Ansamblul rezidențial DIMINEȚII din Iași este un proiect modern de regenerare urbană dezvoltat de compania INAMSTRO și care propune viitorilor locatari apartamente moderne într-o zonă foarte pitorească din municipiul Iași. Recent au fost demarate lucrările de construcție la acest ansamblul rezidențial conform termenilor din proiectul de construcție.

Începerea lucrărilor la ansamblul rezidențial DIMINEȚII

Proiectul elaborat vizează derularea a două tipuri de lucrări concomitent. O categorie de lucrări de construcție se referă la consolidarea terenului în perimetrul unde urmează a fi ridicat ansamblul de apartamente DIMINEȚII. Consolidarea terenului pe perimetrul se realizează cu piloți de incintă. A doua categorie de lucrări demarată de către dezvoltatorul imobiliar implică consolidarea fundației blocurilor cu piloți prefabricați prin metoda presării statice.

Aceste lucrări de consolidare a terenului, respectiv a fundației blocurilor, se bazează pe studiile geotehnice elaborate înainte de începerea lucrărilor pentru a asigura o fundație care să susțină structura imobilelor și care să ofere siguranță viitorilor locatari din aceste imobile. Pentru aceste lucrări efectuate concomitent sunt folosite metode și echipamente de ultimă generație pentru ca lucrările să se încadreze în normele tehnice și standardele de siguranță în vigoare.

Avantajele ansamblului rezidențial DIMINEȚII

Ansamblul rezidențial DIMINEȚII pune la dispoziția viitorilor rezidenți posibilitatea de a locui în apartamente compartimentate în 1, 2 sau 3 camere – care să ofere tot confortul necesar. Aceste apartamente vor fi spațioase și vor avea suprafețe cuprinse între 43.64 mp și 91.53 mp. 

Dincolo de apartamentele care urmează să ofere rezidenților confortul adecvat cerințelor secolului 21, acest ansamblu rezidențial beneficiază și de o locație avantajoasă. Proximitatea spațiilor verzi și a naturii, dar și accesul la toate facilitățile urbane face ca DIMINEȚII să fie foarte atractiv pentru toți aceia care își doresc să se bucure de un apartament modern și confortabil într-un ansamblu rezidențial în armonie cu natura.

În proximitatea ansamblului rezidențial sunt mai multe centre și spații comerciale. Printre acestea amintim centrul comercial Carrefour Felicia, supermarketul Selgros, Family Market Bucium și Palas Mall. Tot în vecinătate locatarii vor avea la dispoziție multe zone de agrement și spații pentru recreere.

Confortul apartamentelor este dat de materiale de construcții de calitate superioară. Aceste materiale contribuie la confortul termic, la eficiența energetică a fiecărui apartament, la izolarea fonică eficientă și la rezistența la incendiu.

Investește într-un apartament în ansamblul rezidențial DIMINEȚII din Iași

Pentru achiziționarea unui apartament în acest ansamblu rezidențial din Iași vei avea la dispoziție o metodă unică de achitare, și anume achiți până la 50 de rate lunare fixe cu dobândă zero, direct de la dezvoltatorul imobiliar.

În cazul în care încă nu ai început procedura de achiziție a unui apartament în ansamblul rezidențial DIMINEȚII, te încurajăm să nu mai pierzi nici măcar o zi. Lucrările pentru ridicarea ansamblului rezidențial sunt în grafic și la termenul de predare al proiectului ansamblul rezidențial va fi oferit noilor proprietari, care au ales să achiziționeze un apartament.

Mai multe detalii privind apartamentele din ansamblul rezidențial DIMINEȚII și pentru o ofertă personalizată de preț, apelează managerul de vânzări al companiei INAMSTRO la numărul de telefon +40 33 222 80 47, te așteptăm la noul oficiu de vânzări deschis pe str. Dimineții nr. 32 și accesează site-ul: diminetii.ro.

Adauga un comentariu