Local

Au nevoie urgent de sânge! George și Cosmin se află în Terapie Intensivă după ce un şofer beat a intrat cu maşina într-o casă, în Iași

Publicat: 14 aug. 2022
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Au nevoie urgent de sânge George și Cosmin se află în Terapie Intensivă după ce un şofer beat a intrat cu maşina într-o casă în Iași
Ei sunt cei doi tineri care se află în Terapie Intensivă după ce un şofer beat a intrat cu maşina într-o casă, în Iași

Doi tineri au nevoie urgent de sânge. Aceștia se află în Terapie Intensivă după ce un şofer beat a intrat cu maşina într-o casă în localitatea Chicerea din judeţul Iași.

Cei care doresc să facă un bine pot dona la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Iași. Este important de precizat că pentru a dona sânge oamenii ajunși la centrul de transfuzii de pe strada Nicolae Bălcescu nr.21 din Iași trebuie să precizeze numele celor doi pacienți:

1.  Numele pacientului: ZAMFIRESCU George-Mădălin, politrautism accident rutier

Grupa sânge: A II

Rh: POZITIV

2. Numele pacientului: PETREA Cosmin-Petru,

politrautism accident rutier

Grupa sânge: A II

Rh: POZITIV

Ce spun medicii despre accidentul rutier de la Chicerea

Ambii pasageri se aflau în mașină, unul în dreaptă față, iar al doilea pasager din spate dreapta. Conform prof. dr. Diana Cimpoeșu, din totalul persoanelor rănite, 2 dintre ele sunt în stare gravă:

” A fost un accident rutier care s-a soldat cu rănirea a patru persoane. O mașină a intrat în zidul unei case din zona Tomești. Două persoane au ajuns la UPU din cadrul spitalului Sf. Spiridon, iar alte două la UPU din cadrul Spitalului de Neurochirurgie.

Primul pacient, George în vârstă de 26 de ani a suferit o politraumă un traumatism cranio cerebral deschis sever cu extravazare de substanță cenușie, acesta a suferit și un pneumotarax stâng minimal, dar și o contuzie hepatică. Așteptăm rezultatului computerului tomograf complet. Acesta se află în stare comatoasă de gradul 3

Al doilea pacient, Cosmin în vârstă de 19 ani a suferit o politraumă. Acesta era pasagerul spate dreapta. Se află în stare comatoasă de gradul 3 și prezintă o otoragie bilaterală, un epistaxis, un traumatism cranio cerebral sever cu fractură înfundare temporopatietală. dar și o contuzie toraco abdominală. Așteptăm rezultat complet de la computerul tomograf. Pacienții au fost evaluați la Neurochirurgie care au fost internați la secția de Terapie Intensivă.” a explicat prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Comentarii
  • Uite ca eu imi dau numele.Dan sunt din Iasi si e un proverb care zice asa: nu te baga in troaca ca te maninca porcii. Ce cautau cei 2 zmei cu un al 3-lea baut la volan? Toti 3 niste rapeni ordinari!!!

  • Daca era un membru a unuia dintre ,,rautaciosii,, care au comentat negativ și mai ales sa nu ii ajutam că sunt niște bețivi Dumnezeu cu mila hainilor nu aveți suflet deloc sa nu treceți prin ce trec în acest moment familiile lor

Adauga un comentariu