Bursa Barfelor

Au tremurat chiloții pe Dănpuț când a auzit de percheziții

Publicat: 04 dec. 2020

La final, babetele bârfitoare vă prezintă una care, dacă nu ar fi amuzantă, ar fi tristă rău de tăt! Ieri, băeții cu ochi albaștri au făcut vreo două duzini de percheziții prin Românica, pentru a descoperi nereguli la cumpărături făcute de spetale în vreme de Guvid-19. Când a auzit că „mascații” s-au pus pe treabă înainte de Revelion, unui nene, mare biznisman pren târg, pre numele lui Dănpuț Futerman, au cam început să-i tremure chiloții.

Gurile rele spun că Dănpuț nu doar că a stat cu sufletul la gură, dar cică nu știa cum să mai scape de anumite docomente și acte, în cazul în care băeții veseli aveau de gând să îi facă vreo vizită. Dănpuț cică s-ar mai fi liniștit spre sară, când a constatat că nu el ar fi fost vizat de băeții cu ochi albaștri în tătă treaba! Acu’, babetele bârfitoare îl sfătuiesc pe Dănpuț să nu se liniștească prea tare, pen’că băeții sunt puși pe treabă, iar acțiunea de ieri reprezintă doar începutul! Urmează unele controale pe la diverse enstetuțiuni de pren târg, iar unii nu știu acu’ pe unde să scoată cămeșa!

Comentarii
  • interesati-va de mitescu,cel ce tine fiterman pharma-si fute la patricia firteman,un chlelosel ochelarist ce controlesaza tat imperiu lui patricuta

  • Bravos d/lor Cenzori ca acceptati sa se publice astfel de comentarii!Probabil astea va plac si nu ale mele,care sunt f.pertinente si de actualitate,in sensul ca ma descarc si eu amaraciunile rovocate de hotii de guvernanti.Va multumesc totusi.Acelasi Balaban Gh. din Barlad.

Adauga un comentariu