National

Au venit rezultatele preliminare în cazul fetiței de 4 ani din Călărași, care a decedat după consumul de pește

Publicat: 02 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Au venit rezultatele preliminare în cazul fetiței de 4 ani din Călărași care a decedat după consumul de pește
Au venit rezultatele preliminare în cazul fetiței de 4 ani din Călărași, care a decedat după consumul de pește

Primele analize efectuate asupra cărnii de pește care a ucis-o pe fetița de 15 ani din Călărași, au dezvăluit mari probleme. Carnea era plină de o substanță toxică, despre care se presupune că i-a cauzat și decesul.

În urma investigațiilor legate de decesul tragic al fetiței în vârstă de 4 ani, din Călărași, care a survenit după ce a consumat carne de pește la grătar, pregătită de familie, au fost obținute primele rezultate.

Mâncarea congelată conținea o concentrație ridicată de bacterii dăunătoare

Conform acestora, mâncarea congelată conținea o concentrație ridicată de bacterii dăunătoare. În acest moment, nu este clar cu ce anume era contaminat peștele, însă rezultatele finale sunt așteptate să fie disponibile până la sfârșitul zilei de vineri.

Inspectorii sanitari au prelevat mai multe mostre din toate alimentele, atât din gospodărie, cât și din magazinul de unde au fost achiziționate produsele, după decesul cutremurător al copilei în zilele precedente.

Conform rezultatelor preliminare, se pare că atât peștele, cât și micii consumați de fetiță erau contaminați. Mai exact, în carnea respectivă s-au găsit niveluri mai ridicate decât cele normale ale unei substanțe toxice.

Tragedia a fost amplificată de faptul că bunica copilei a decedat

Momentan, se consideră că fetița a suferit de o toxiinfecție alimentară. Cu toate acestea, rezultatele finale vor fi disponibile mâine, când vom ști cu certitudine dacă decesul a fost provocat într-adevăr de o toxiinfecție sau de o substanță mai periculoasă.

Este important să subliniem că fetița și-a simțit rău acasă, după ce a consumat pește, iar primele simptome au fost specifice unei toxiinfecții. Tragedia a fost amplificată de faptul că bunica copilei a decedat la aflarea veștii despre moartea nepoatei sale. Aceasta suferea de probleme cardiace, ceea ce a complicat și mai mult situația familială deja tragică, scrie romaniatv.net.

Adauga un comentariu