Actualitate

Au vrut să ajungă acasă, dar n-au mai reușit! Doi bărbați au fost găsiți înghețați pe stradă

Publicat: 22 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Au vrut să ajungă acasă dar n-au mai reușit Doi bărbați au fost găsiți înghețați pe stradă

Nu ar fi ajuns în această situație dacă trecătorii ar fi fost mai atenți. Doi bărbați au fost găsiți căzuți pe stradă, cu hipotermie severă. O altă bătrână se zbate între viață și moarte din același motiv

Doi bărbați au fost transportați de urgență la spital, după ce au căzut pe stradă. Aceștia au fost găsiți înghețați de către cadrele medicale. Primul, un bătrân în vârstă de 50 de ani, a fost găsit căzut în fața unui bar din cartierul Dacia, iar cel de-al doilea, un bărbat de 40 de ani, căzut pe strada Lunca Cetățuii.

„La Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) au fost transportați doi bărbați, unul în vârstă de 50 de ani și altul în vârstă de 40 de ani. Aceștia au fost preluați de către un echipaj medical după un apel la 112. Cadrele medicale au constatat, când au ajuns la fața locului, că aceștia, găsiți în locuri diferite, sufereau de hipotermie”, spune prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD.

Cei doi sunt tratați acum în UPU și sunt investigați. Bărbații găsiți în stradă înghețați nu sunt persoane fară adăpost, iar, cel mai probabil, au consumat băuturi alcoolice și nu au mai reușit să ajungă acasă. Reamintim faptul că frigul face din ce în ce mai multe victime. La începutul acestei săptămâni, o bătrână fără locuință a ajuns în stare critică la spital după ce a făcut un stop cardio-respirator din cauza hipotermiei. Acum, femeia se zbate între viață și moarte.

Adauga un comentariu