Local

AUR Vaslui şi-a lansat candidaţii la alegerile din 9 iunie, în prezenţa liderului George Simion

Publicat: 27 mai 2024
_____ Vizualizări 4 Comentarii
AUR Vaslui şi-a lansat candidaţii la alegerile din 9 iunie în prezenţa liderului George Simion
Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) şi-a lansat, sâmbătă, la Vaslui, candidaţii pentru alegerile din 9 iunie, în prezenţa liderului George Simion

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) şi-a lansat, sâmbătă, la Vaslui, candidaţii pentru alegerile din 9 iunie, în prezenţa liderului George Simion.

AUR Vaslui şi-a lansat candidaţii la alegerile din 9 iunie, în prezenţa liderului George Simion

George Simion le-a transmis vasluienilor că este important să susţină candidaţii AUR după o lungă perioadă în care la conducerea judeţului s-au aflat doar reprezentanţii PSD, afirmând că fostul lider social-democrat Dumitru Buzatu este responsabil pentru situaţia în care se află Vasluiul.

„Buzatu, Solomon şi tot ce înseamnă partid roşu trebuie să fie trimişi la groapa de gunoi a istoriei şi să deschidem o nouă filă, o filă de aur şi o epocă de aur pentru noi, pentru copiii noştri, pentru vasluieni, pentru Moldova şi pentru România cea mare, de la Nistru pân’ la Tisa. Sunt monştri la fel de răi acolo, la Înalta Poartă, la Bruxelles, care vor să facă educaţie sexuală cu copiii noştri şi la vârste fragede să îi întrebe dacă vor să fie băiat sau fată. Aţi văzut faţa lor urâtă, faţa urâtă a Ursulei von der Leyen. AUR-ul este singurul partid care odată intrat în Parlamentul European nu o va vota pe Ursula von der Lyen, nu va vota pentru educaţie LGBT în şcolile noastre. Ne trebuie locuri de muncă, ne trebuie stabilitate, ne trebuie apărarea credinţei şi familiei. Ne-am ridicat din mijlocul vostru, venim în faţa voastră cu oameni care au realizat ceva, cu oameni buni, care nu au mai răbdat bătaia de joc şi au făcut pasul înainte către politică”, a spus George Simion în faţa membrilor şi simpatizanţilor AUR.

Coordonatorul AUR Vaslui, Laura Gherasim, candidat la alegerile pentru PE, a afirmat că misiunea eurodeputaţilor alianţei în Parlamentul European este aceea de a lupta pentru „o Românie demnă, aşezată cu fruntea sus la masa dialogului european, pentru ca valorile culturale şi tradiţionale româneşti să fie respectate”, astfel încât relaţia cu UE să aducă în primul rând beneficii României.

„România europeană are nevoie de o schimbare, are nevoie de o viziune, de oameni hotărâţi să apere ce a mai rămas de apărat şi să restaureze normalitatea, nu are nevoie de slugi. Europarlamentarii noştri vor merge la Bruxelles pentru a-i reprezenta cu demnitate pe români, nu doar în Parlamentul European, ci în toate instituţiile europene. Vom susţine o Uniune Europeană care îşi respectă cetăţenii, care să apere drepturile şi libertăţile fundamentale ale statelor membre şi să protejeze identitatea creştină a Europei. Trebuie să ne apărăm familia noastră aşa cum o ştim de sute de ani, pentru că astăzi o minoritate de la Bruxelles ne spune ce înseamnă să fii bărbat şi ce înseamnă să fii femeie, ne spune că familia naturală nu mai trebuie să fie făcută din soţie – mamă şi soţ – tată, ci trebuie făcută după diverse numere. Din păcate, vin nori negri nu doar peste România, ci peste toată Europa şi avem obligaţia morală să luptăm pentru toate valorile care definesc poporul român”, a spus Laura Gherasim, originară din Vaslui.

Candidatul AUR pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, Sergiu-Sorin Chelmu, de asemenea originar din judeţul Vaslui, a deţinut mai multe funcţii în administraţia publică centrală, printre care cele de consilier sau secretar general în cadrul Ministerului Agriculturii. El a fost o perioadă secretar general al Guvernului Cioloş.

Pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă din partea AUR candidează omul de afaceri Ionel Sandu.

Comandat de Partidul Alianța pentru Unirea Românilor – Alianța AUR, executat de Global Media Let SRL, CMF Europarlamentare: 41240016

Comentarii
  • BREAKINS NEWS!

    AUR cu George Simion si SOS Romania cu Sosoaca sunt iepuri electorali aruncati in cursa de PSD pentru a rupe din voturile USR- PMP-Forta Dreptei, ca si in 2020 cu ALDE, Pro Romania lui V. Ponta, Ioana Ramona Bruynseels papusa pe bat lui Voiculescu s.a.

  • De când șaormareasa mahalagioaică a prins loc de listă la primăria Bucureștiului, nu a mai dat cashul la zearul noapte buna și nu mai apar articole despre ce sos a mai guițat…
    Acum sunteți doar pe cașcavalul hauritilor

  • Mosh carnetel sufera dupa ce fiu-su a fost prins la Tulcea cu pozele la rutzi!Fiind un patriot „adevarat” in copeici!

Adauga un comentariu