Cancan ultimă oră

Aurel Pădureanu, atac dur la adresa lui Cătălin Măruță!

Publicat: 30 mart. 2021
Aurel Pădureanu și Cornelia Catangă la o petrecere
Aurel Pădureanu consideră că Cornelia Catangă nu a murit din cauza COVID-19

Aurel Pădureanu a avut o reacție extrem de dură la adresa lui Cătălin Măruță. Ce a spus fostul soț al Corneliei Cantanga despre prezentatorul de televiziune?!

Astăzi, în cadrul unei emisiuni, Aurel Pădureanu a vorbit despre moartea soției sale, cunoscuta și iubita artistă Cornelia Catanga. Însă, ceea ce a surprins pe toată lumea a fost faptul că, la un moment dat, fostul soț al cântăreței a făcut câteva declarații dure la adresa lui Cătălin Măruță.

Extrem de supărat, artistul a spus că nu a fost deloc frumos din partea prezentatorului de televiziune că nu i-a chemat în emisiune, mai ales în această perioadă dificilă.

“Aș vrea să mai spun ceva. A murit și mereu a vorbit cu o durere în suflet. Spunea mereu ‘e posibil așa ceva?’. Toate televiziunile au dat-o. Toți! A vorbit de Măruță. Îi mulțumesc lui Măruță și vreau să-i transmit: nu există fericire continuă, dragule Măruță. Să-ți dea Dumnezeu sănătate la întreaga familie, ai familie, ai copii. Dar cum ai procedat… După atâția ani de zile, să nu chemi trei artiști cu trei stiluri total diferite.

O artistă de prima linie. Urât din partea ta!”, a spus Padureanu despre Măruță.

Cornelia Catanga și-a prevestit moartea
Aurel Pădureanu a făcut declarații cutremurătoare după moartea soției sale. Cu ochii în lacrimi, fostul soț al intrepretei de muzică lăutărească a mărturisit cum Catanga a avut premoniții și simțea că i se apropie sfârșitul.

„A murit sufletul nostru, iubirea vieții mele. Nu cred nici acum, o simt aproape de mine si de Alexandru. Nu stiu ce sa-ti spun. Cornelia avea premonitii, anul trecut am facut pomul de iarna.

Ea s-a dus si a cumparat tot, am lasat-o sa cumpere ea ce vrea. Era bucuroasa. Imi zicea: ah, ce frumos e. Dupa 10-11 ianuarie, cum e datina, am zis sa-l strang.

A plans rau. Mi-a zis: ‘de ce mi l ai strans, daca nu mai apuc alt Craciun. Nici Pastele nu ma prinde’. Te rog sa ma crezi ca asa a zis”, a spus Pădureanu, cu ochii înlăcrimați.

Adauga un comentariu