International

Australianca Vanessa Sierra, aflată în carantină, s-a plâns de faptul că nu se poate spăla singură pe păr – VIDEO

Publicat: 19 ian. 2021
Ce dorințe are Vanessa Sierra în carantină

Nervii sunt întinşi la maximum în lumea tenisului, dar o situaţie tragicomică a fost creată de prietena australianului Bernard Tomici (28 de ani, 228 ATP). Acesta se află în carantină totală, la Melbourne, în aşteptarea participării în primul Grand Şlam al anului, după ce a ajuns pe tabloul principal, trecând de calificări.

Tomici e în izolare, alături de prietena lui, Vanessa Sierra. Aceasta a ajuns de râsul internetului, după ce s-a plâns de condiţiile de carantină: „Mâncarea e rece, când ajunge la noi. Şi partea cea mai proastă a izolării? Trebuie să mă spăl singură pe cap. Eu niciodată nu fac asta. În mod normal, mă spală pe cap o coafeză, de două ori pe săptămână“.

Cum aceste comentarii au fost făcute de Vanessa în cadrul unui clip video, ajuns pe Twitter, ea a primit, pe lângă glume răutăcioase pe seama ei, inclusiv ameninţări cu moartea!

Iar Nick Kyrgios (47 ATP) a fost necruţător cu ea: „N-am nimic cu Bernie (n.r. – Tomici), dar domniţa lui e fără perspective în viaţă“.

Detalii incredibile din carantină

Iubita lui Bernard Tomic, 28 de ani, 228 ATP, Vanessa Sierra, a dezvăluit detalii din carantină. Cei doi petrec mult timp cu jocurile video, ea având și alte neajunsuri: niciodată nu se spălase singură pe cap până acum!

Australianul a participat la calificările pentru primul turneu de Mare Șlem al anului, disputate la Doha, reușind chiar să le depășească. Vanessa Sierra, 26 de ani, prietena lui, care este entertainer pe site-ul OnlyFans, l-a însoțit în Qatar, cei doi revenind acasă împreună, într-unul dintre zborurile puse la dispoziție de organizatorii de la Australian Open. Au intrat apoi în carantină pentru 14 zile într-o cameră de hotel, conform regulilor sanitare.

Un adevărat calvar pentru cuplul Sierra-Tomic. Ea a invocat neajunsuri personale inedite, cum ar fi acela că până acum nu s-a spălat niciodată singură pe cap, dar și că „este o singură baie, nu am defecat vreodată în fața lui Bernard, nu știu ce voi face”. Într-un interviu pentru NCA NewsWire, Sierra a povestit cu abundență de amănunte cum arată carantina lor în hotel. Începând cu mâncarea, la care au renunțat, „pentru că e de rahat”, comandând prin Uber eats.

Doleanțele de neimaginat ale Vanessei Sierra, cunoscută pe OnlyFans

Ea susține, de asemenea, că nimeni nu a făcut curățenie în cameră sau a schimbat cearceafurile, că au trebuit să-și spele singuri farfuriile în chiuveta de la baie. Din cauza spațiului strâmt, Tomic nu poate face exerciții, așa că perechea și-a ocupat timpul cu jocuri video. „Am jucat Pokemon 11 ore la rând, iar cu o zi înainte cred de 12 ore”, a precizat Sierra. „Bernard a jucat World of Warcraft cam tot atât timp când am stat eu pe Pokemon. E cam unica opțiune pentru noi”.

Revenind la hrană, a dezvăluit că Tomic e vegan și că preparatele oferite de hotel nu erau potrivite cu dieta lui, așa că au cheltuit „chiar și 200 de dolari zilnic pe mâncare comandată”. S-a plâns și de faptul că la un moment dat au comandat de 60 de dolari, dar livrarea s-a produs după 22:00, iar personalul hotelului nu mai duce în camere pachetele la acea oră. „Așa că nu ne-au permis să ne mâncăm propria mâncare”, a punctat iubita lui Bernard Tomic.

Adauga un comentariu