Local

Autocarul Politehnicii Iaşi a fost atacat de mai mulţi indivizi – EXCLUSIV

Publicat: 26 apr. 2021
Scandal pe şoseaua Păcurari din municipiul Iaşi. Autocarul Politehnicii Iaşi a fost atacat de mai mulţi indivizi

Scandal pe şoseaua Păcurari din municipiul Iaşi. Autocarul Politehnicii Iaşi a fost atacat de mai mulţi indivizi.

Autocarul grupării din Copou a fost blocat de trei autoturisme care au oprit exact în faţa acestuia. Persoanele necunoscute au aruncat cu fumigene şi au aplicat mai multe lovituri, fisurând parbrizul vehiculului unde se aflau jucătorii echipei Poli Iaşi.

Au fost sesizaţi jandarmi prin apel la numărul unic de urgenţă 112. Un echipaj s-a deplasat la faţa locului şi a escortat în siguranţă autocarul echipei de fotbal ieşene.

Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii incidentului şi cine au fost indivizii care au recurs la acest gest extrem.

Comentarii
 • Si chiar merita. Asta e echipa de fotbal in pula mea? Cea mai mare rusine a orasului Iasi… pana si bostonienii au o echipa mai buna de fotbal. Pai se poate asa ceva?

 • Nu faceti comparatie intre echipa lui Iftimie si echipa din Iasi.
  Echipa din Botosani are tot timpul patronul alaturi de ea si sunt si finantati.
  Ce se intampla la Iasi, echipa de fotbal a fot timpul o vaca buna de muls legat de imagine si mai ales de bani fiind de notorietate cum banii se duceau catre acolitii lui Nicita si fotbalul nu primea mare lucru.
  Cand sportul este numai un pretext de a toca baniialtii, nu sportivii, normal ca se ajunge la faliment.
  Ce sport ”merge” in Iasi si asta un in contextul cand avem milionari in euro si suntem al doilea oras din Romania dupa Bucuresti.
  Nu avem edili, nu avem oameni politic care sa iubeasca Iasul si sa se bata pentru el, avem numai niste gasti care sunt puse pe capatuiala durandu-i in cot de ieseni.
  Ce se intampla acum in Iasi sincer imi pare bine poate asa se face transparenta in Iasi si nu mai suntem tratati ca o turma (cei drept permitem acest lucru) numai buna de vot si in rest dispretuiti de politic si edili.

Adauga un comentariu