Titlurile zilei

„Autopsia” atacului armat din Iași! Plop, „prințul” prostituatelor, a vrut să-și execute rivalul. L-a așteptat în fața scării cu pistolul încărcat. A vrut să-l împuște în cap? – FOTO/VIDEO

Publicat: 03 feb. 2023
_____ Vizualizări 13 Comentarii
Autopsia atacului armat din Iași Plop prințul prostituatelor a vrut să-și execute rivalul. L-a așteptat în fața scării cu pistolul încărcat. A vrut să-l împuște în cap - FOTOVIDEO
Alin Alexandru Plop a încercat să-și omoare rivalul chiar în fața blocului în care acesta locuia

Scenele petrecute la Iași în noaptea de miercuri spre joi par desprinse din filmele cu mafioți. Un bărbat de 40 ani a fost împușcat în gât, în plină stradă, cu o armă de foc. Numai o minune a făcut ca individul să scape cu viață

Un bărbat a fost împușcat în gât, în plină stradă, la Iași. Scenariu de film? Nu. Pură realitate. Așa s-a întâmplat în seara de 1 februarie 2023. Alin Alexandru Plop este un tânăr de 30 de ani, cu un CV infracțional bogat. Un fel de „prinț”, pentru că se fotografia în locuri luxoase, dar se pare că, de fapt, era pește.

El este anchetat la Iași într-un dosar de proxenetism, iar de ieri este oficial anchetat pentru tentativă de omor. Plop s-a trezit în filmele de acțiune. Și-a așteptat rivalul în fața blocului din cartierul Alexandru cel Bun, în care locuia, cu pistolul încărcat. Plop se afla într-un autoturism marca Audi. Din autoturism a tras un singur foc de armă, înspre capul rivalului său, Marius Angheluță.

A vrut să-și împuște rivalul în cap?

Dacă a vrut să îl împuște în cap sau nu pe Angheluță este greu de spus. Cert este că Plop l-a nimerit în zona gâtului. Victima a căzut secerată la pământ. Între timp, Plop s-a făcut nevăzut. Prietenii lui Angheluță au sunat la 112 și au cerut ajutorul medicilor.

Un echipaj SMURD a plecat spre locul incidentului, însă, între timp, prietenii lui Angheluță l-au urcat pe acesta într-o mașină și au gonit spre Spitalul „Sfântul Spiridon”. Din acel moment s-a dat alarma la Iași. Se căuta un individ cu antecedente penale, înarmat cu un pistol, care tocmai încercase să ucidă un om.

Filtre în tot orașul: un bărbat înarmat cu un pistol este liber

În mai toate colțurile orașului au patrulat polițiștii. Chiar și mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale au fost scoși în teren. În cartierul ieșean Alexandru cel Bun s-au adunat mai mulți șefi din poliția ieșeană pentru a participa la cercetarea la fața locului. Deși anchetatorii s-au mișcat extrem de repede și au reușit în câteva minute să-l identifice pe principalul suspect, acesta a fugit din județ.

În locul în care Angheluță a fost împușcat nu mai rămăsese ieri decât o pată de sânge. Polițiștii au ridicat probe și au făcut fotografii. Trebuie precizat faptul că Plop a folosit un pistol cu glonț, armă care în România este interzisă pentru legitima apărare, asta în cazul în care deținătorul nu este magistrat, polițist etc.

Unde a fugit „pistolarul”?

Plop își făcea veacul destul de des în Italia. Cu ce se ocupa acolo? Greu de spus. Anchetatorii au transmis ieri că acesta era anchetat și în afara României pentru diferite infracțiuni. Procurorii au cerut arestarea sa în lipsă. Ieri, polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale (SIC) au încercat să dea de urma „pistolarului”. Nu a fost o misiune ușoară și nici nu va fi.

Comentarii
  • Au ramas fetele alea singurele…”oamenii legii” au fost depasiti iarasi de situatie…au fost luati prin surprindere ca tot e sezonul rece, nu se asteptau ca ala sa o taie din tara.

  • Seful IPJ ar trebui sa isi dea demisiaaaaa! Cand fel de fel de tarani si tigani apar in spatiul public si ameninta ba cu unelte din Evul Mediu gen sabii cutite ori cu pistolase cu alice si nu sunt prinsi imediat si retinuti inseamna ca Militia cel putin la Iasi e degeaba ori mana in mana!

  • Boncu Ștefan a prăduit și a scăpat de dosarul cu suspendare.Mai are doua dosare ,să vedem dacă va pradui și va scapă și de celelalte doua..Acest infractor are o femeie hoața profesionista si are si o femeie lcare o da la produs .Pe lingă astea ,conduce sub influența drogurilor fără permis si fuge si de lpolitisti! A intrat cu cagula pe fata si cu o sabie la nunta si a vrut sa omoare pe cineva dar a fost bătut mar🤪.Se folosește Miliția de el sa lege oameni nevinovați si apoi sa scape el.

  • L-au prins in Republica Moldova pe raketul asta de care e plina tara.Interesant ca pulitea romana s-a pus pe treaba imediat cum cazul a explodat in ochii lumii.Daca nu il manca in fund statea si azi linistit facand ,,afaceri,,chit ca era urmarit international..Orice prost isi da seama ca indivizii ca el cotizeaza la pulitie si e lasat in pace.Slava pulitea romana.Slava coruptiei.Slava spagarilor sefi.

  • Dacă l-ar fi nimerit în carotidă era mai bine, sau în cap… un ticălos murea și alt ticălos primea 25 de ani de închisoare… așa peștele care a vrut să-și elimine rivalul va intra în pușcărie 5 ani și victima îi va prelua afacerea… cine sapă groapa altuia…. infractori imbecili care când ajung la 60 de ani se plâng că nu primesc ajutor social că n-au pensie…

  • ASTA AVEA DOUA SURORI LA TREABA IN ITALIA …PE IONELA SI PE RAMONA le ducea la treaba …..IONELA E BAZA TOT TACÂMUL…SI BUNA…

Adauga un comentariu