Economic Local

Autoturism Mercedes furat din Marea Britanie, descoperit pe străzile din Iași

Publicat: 19 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Autoturism Mercedes furat din Marea Britanie descoperit pe străzile din Iași

Un autoturism marca BMW care figura ca fiind furat din Marea Britanie a fost descoperit la Iași. La sfârșitul săptămânii trecute, echipele din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au oprit autoturismul în trafic, pe raza municipiului Iași. Este vorba despre un autoturism marca BMW 520D, care era condus de ieșeanul C.A., în vârstă de 41 de ani.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autoritățile din Marea Britanie în data de 02.08.2019”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

Șoferul susține că nu știa despre mașină

Bărbatul aflat la volan ar fi spus oamenilor legii că a cumpărat mașina în luna aprilie a acestui an de la o persoană ale cărei date nu și le amintește. Acesta a mai spus că nu știa despre problemele juridice ale autoturismului.

„În cauză, mașina în valoare de 56.400 de lei a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, au mai precizat reprezentanții ITPF Iași.

Adauga un comentariu