Eveniment-Social

Autoturisme radiate din circulație, descoperite la vama Albița

Publicat: 18 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Autoturisme radiate din circulație descoperite la vama Albița

Mai multe vechicule care au fost radiate din circulație au fost depistate la granița cu Republica Moldova în noaptea de 16 octombrie, în jurul orei 22:30. Concret, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-a prezentat pentru formalitățile de control, C.I., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 54 de ani. Acesta se afla la volanul unui microbuz marca Ford Tranzit, înmatriculat în Olanda. Câteva ore mai târziu, în același punct de trecere al frontierei, s-a prezentat pentru control și S.A., cu cetățenie română și R. Moldova. Bărbatul în vârsta de 28 de ani conducea un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Elveția.

„La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru vehiculele în cauză, colegii noștri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autovehiculul marca Ford Tranzit este radiat din circulație de autoritățile din Olanda începând cu data de 07.10.2019, iar autovehiculul marca Mercedes este radiat din circulație de autoritățile din Elveția de la sfârșitul anului 2017”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

Șoferi cercetați pentru conducerea vehiculelor neînmatriculate

În ambele cazuri, oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Adauga un comentariu