Magazin

Avanera și opțiunile de apartamente cu 3 camere în Suceava

Publicat: 01 apr. 2021

Apartamentul cu 3 camere pare să fie o alegere perfectă pentru oricine, spațiu suficient pentru o familie cu copii sau pentru cei care locuiesc alături de părinți ori bunici. Pentru familiile în căutare de apartamente cu 3 camere, cele care fac parte din viitorul complex rezidențial Avanera – proiect imobiliar dezvoltat de Trutzi Real Estate – sunt o alegere excelentă. Au suprafețe între 59.54 mp și 92.17 mp și, aflându-se încă în stadiul de construcție, oferă viitorilor proprietari posibilitatea de alegere și personalizare a finisajelor de interior.

Construcția ansamblului Avanera este în plină desfășurare, primul din cele 3 blocuri de apartamente fiind începutul realizării acestui nou cartier rezidențial.

Apartamentul cu 3 camere la Avanera – o investiție smart

Avanera bifează toate obiectivele imobiliare și nevoile locative pe care le poate avea orice viitor proprietar. Mai mult decât o locație centrală, în inima centrului urban sucevean, este un cartier rezidențial sigur, liniștit, securizat. Regăsim aici 17 tipologii diferite de apartamente, printre care cele cu 3 camere.

Primul bloc, aflându-se în etapa de construcție, oferă posibilitatea ca fiecare viitor proprietar să își poată alege, dintr-o variantă largă de opțiuni: numărul de camere, numărul de băi și balcoane, etajul, orientarea, dar și finisajele de interior.

Spuneți da unui apartament generos din punct de vedere al spațiului, care vă poate oferi confortul de habitat pe care l-ați căutat toată viața.

Într-un apartament de 3 camere – o cameră poate fi destinată părinților și una copiilor, în timp ce livingul va fi spațiul perfect în care să vă așteptați oaspeții. Sau poate locuiți alături de părinți, aveți nevoie de intimitate și totodată de spațiu suficient pentru ambele familii. Ori țineți cont de faptul că „work from home” este deja realitatea actuală, astfel încât, nevoia de amenajarea biroului acasă face necesară existența unui spațiu suplimentar, dedicat.

Sunt zeci de motive pentru care oricare din aceste apartamente cu 3 camere Suceava de la Avanera înseamnă o alegere optimă.

Avanera oferă 7 tipuri de apartamente cu 3 camere, cu suprafețe utile cuprinse între 60 mp și 93 mp. Toate aceste variante au însă un punct comun în privința balcoanelor și a ferestrelor înalte, proiectate astfel încât viitorii proprietari să se poată bucura de multă lumină naturală.

Top beneficii Avanera

  • Achiziție sigură, direct de la dezvoltator, fără comisioane.
  • Locație centrală, securizată.
  • Clădiri noi, proiecte la standarde moderne.
  • Gamă variată de tipologii de apartamente și penthouse-uri.
  • Posibilitatea alegerii finisajelor.
  • Apartamentele predate la cheie, dotate cu sistem de încălzire în pardoseală, plăci ceramice, parchet, termopane, ușa metalică, centrală termică și echipamente sanitare.
  • Prețurile variabile în funcție de suprafață, tipologie și dotări, deci fiecare persoană interesată își poate găsi imobilul potrivit la Avanera.

De astfel de avantaje se bucură oricine alege un apartament parte din complexul Avanera.

Apartament cu 3 camere tip 1 sau tip 2

În planul etajelor 1-13 se vor încadra apartamentele cu 3 camere, tip 1. Sunt cele cu suprafață de 66.49 mp, cu două dormitoare și un living de 19 mp. O amenajare practică și modernă va fi completarea perfectă pentru o astfel de locuință. În plus, un astfel de apartament are două băi, un view de poveste și se bucură de orientare spre răsărit.

Sau poate că vă doriți ceva și mai accesibil la preț, ceea ce poate fi apartamentul cu 3 camere tip 2, adică o suprafață de 59.54 mp. Un astfel de imobil va avea vedere spre dealul Tătărași. Desigur că dispune de balcon, dar nu mai vorbim despre două băi. Dormitoarele sunt separate de living, compartimentarea fiind mai mult decât avantajoasă conform preferințelor pe care le puteți avea, de intimitate sporită, indiferent cu cine veți împărți spațiul de locuit.

Acestea sunt doar câteva din variantele de apartamente puse la dispoziție de dezvoltator. Apartamentele sunt disponibile spre vânzare, iar semnarea antecontractelor este în plină desfășurare. Un stadiu în derulare al construcției vă permite să cumpărați apartamentul dorit cu avantaje unice, față de cazul în care l-ai achiziționa complet finisat. Puteți încă alege finisajele, iar prețul de achiziție este mai mic și mai convenabil și, pe tot parcursul desfășurării proiectului, puteți observa în detaliu fiecare stadiu de construcție și ce materiale sunt folosite.

Echipa de vânzări Avanera este disponibilă să vă arate în detaliu cum arată apartamentele cu 3 camere la Avanera. În cadrul biroului de vânzări, macheta expusă este o abordare mai realistă și binevenită a viitorului cartier rezidențial Avanera. Puteți solicita info din pagina oficială, dar la fel de bine și recomandat este să vizitați locația:

Strada Universității număr 9, Suceava

[email protected]

Programări vizite la: 0756 035 064.

 

 

 
Adauga un comentariu