International

Aventura unui câțel deștept și frumos care s-a predat la Poliţie

Publicat: 15 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Aventura unui câțel deștept și frumos care s-a predat la Poliţie

Un cățel pe cât de frumos, pe atât de deștept a găsit că cea mai bună și cea mai sigură modalitate de a-și regăsi stăpânii este să se prezinte la primul post de Poliție. Întâmplarea s-a petrecut în orașul american Odessa, din statul amercan Texas. Ofițerii Departamentul de Poliţie din oraşul Odessa, statul american Texas, au rămași surprinși de vizita neașteptată a unui cățel ce părea să dorească să raporteze un incident – propria dispariție.

Câinele avea zgardă la gât, dar pierduse medalionul pe care erau trecute datele de contact ale proprietarului.

”Am fost cu toţii încântaţi, toţi l-au îndrăgit“, a declarat sergentul Rusty Martin, care s-a numărat printre ofiţerii care ”au preluat” cazul.

Ofiţerii au apelat la Agenţia pentru Controlul Animalelor pentru a verifica dacă patrupedul are microcip. Înainte de a ajunge un reprezentant, însă, câinele, a decis că este momentul să se întoarcă la familia lui.

”A plecat la fel de repede pe cum a venit“, a scris Martin în postarea de pe Facebook la care a ataşat fotografia câinelui.

A doua zi dimineaţă, proprietarul câinelui a văzut postarea şi a anunţat că Chico, un metiş de ciobănesc german cu husky, s-a întors la locuinţa sa, aflată la un kilometru jumătate de staţia de Poliţie.

Adauga un comentariu