Actualitate

Avertismentul lui Marcel Ciolacu pentru Klaus Iohannis: „Le-ar face un rău direct românilor!“

Publicat: 03 iun. 2020
Liderul PSD Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a avut prima reacție, pe o rețea socială, cu privire la decizia CCR privind alegerile locale.

”Incompetența și fuga continuă după procente a PNL aruncă în haos administrația publică!

Pe 2 aprilie am depus un proiect de lege în Parlament privind prelungirea mandatelor aleșilor locali și stabilirea datei alegerilor. La o săptămână distanță, tardiv și neproductiv, Guvernul a adoptat o ordonanță – aceasta fiind publicată pe 8 aprilie în Monitorul Oficial.

Din cauza lor, CCR a declarat astăzi neconstituțională prelungirea mandatelor aleșilor local pe motiv de paralelism legislativ.

Mandatele aleșilor din expiră pe 21 Iunie. Până la acea data Parlamentul TREBUIE să aprobe o lege care să prevadă atât prelungirea mandatului aleșilor locali, cât și data alegerilor, în conformitate cu decizia CCR.

Vom corecta în Parlament și această prostie a PNL pentru a nu avea haos în administrațiile publice. Altfel, toate deciziile de după 21 iunie vor fi în afara legii.

Dar, în același timp, îi avertizez atât pe președintele Iohannis, cât și pe cei din partidul său, să nu mai tergiverseze, să nu conteste iar legea! Pentru că le-ar face un rău direct românilor, dar și propriilor aleși locali!!!!”, scrie Marcel Ciolacu pe o rețea socială.

Comentarii
Adauga un comentariu