Actualitate

Avioane defecte pe Aeroportul Otopeni! Mai multe zboruri sunt întârziate

Publicat: 30 iul. 2021
Două avioane s-au defectat pe Aeroportul Otopeni. Este vorba despre două aeronave care trebuiau să plece spre Cluj, la 18:40 și, respectiv, spre Iași, la 18:20.

Două avioane s-au defectat pe Aeroportul Otopeni. Este vorba despre două aeronave care trebuiau să plece spre Cluj, la 18:40 și, respectiv, spre Iași, la 18:20, potrivit Antena 3.

Potrivit surselor din cadrul companiei, se lucrează, însă nu se știe despre ce defecțiuni este vorba. Se pare că sunt defecțiuni uzuale.

Se încearcă o rotație a aeronavelor, însă în aceste clipe sunt întârziate mai multe avioane ale companiei Tarom.

„Sunt două avioane defecte pe aeroportul Otopeni acum. Este vorba de cel care trebuia să plece la Cluj la 18:40 şi cel care trebuia să plece spre Iaşi, care trebuia să decoleze la 18:20. Se lucrează pentru a fi reparate aceste avioane. Ni s-a transmis că ar fi vorba de defecţiuni uzuale. Sunt în jur de 300 de pasageri care aşteaptă acum. S-ar putea să fie întârzieri pentru mai multe aeronave TAROM. Se încearcă o rotaţie a acestora şi sunt întârziate mai multe avioane TAROM acum. Avionul de Munchen trebuia să plece la 17:55, dar se estimează că va pleca la ora 19:25. Cel de Timişoara trebuia să plece la 18:54, iar estimarea este de 20:40”, arată Antena 3.

Articol în curs de actualizare

Adauga un comentariu